Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mayka123

Jak poderwać ambitnego faceta sukcesu?

Polecane posty

Gość Mayka123

Poznałam świetnego faceta, wykształconego, bardzo ambitnego, pewnego siebie, odnoszącego spektakularne sukcesy zawodowe. Zastanawia mnie, jakie kobiety podobają takim mężczyznom? Podobne do nich, potrafiące dotrzymać im kroku biznes-women, czy raczej piękne, miłe (ale niezbyt bystre) kobietki stanowiące ładne tło? A może macie jeszcze inne przemyślenia? :P

Gość Mayka123
Znamy się tylko na stopie zawodowej :-) Nie rozmawiamy na tematy prywatne. Po prostu mi imponuje.

Gość GoKaii. 3D
Dużo zależy od faceta .. znam takich facetów sukcesu, którzy chętnie ożeniliby się nawet z brzydką kobietą byleby zdobyć dodatkowe fundusze dla swojej firmy na rozwój. Znam też takich, którzy chodzą do łóżka tylko z modelkami i do tego muszą mieć nową dziewczynę raz na miesiąc, bo jedna szybko im się nudzi. Najczęściej jednak spotkasz tych, którzy mają żony, a swój sukces zawodowy przekuwają na kolejne zdrady małżeńskie. Na pocieszenie dodam, że istnieje niewielka grupa mężczyzn sukcesu, którzy szukają swojej "księżniczki" - tu masz pole do popisu, ale ostrzegam, nie będzie łatwo. W skrócie: 1. interesant - on będzie zwracał uwagę na zamożność partnerki oraz jej przedsiębiorczość, typ materialisty 2. amant, lovelas - zwraca uwagę tylko na urodę, typ uwodziciela 3. niewierny - wykorzystuje swoją pozycję, więc nie zwraca uwagi na kobiety, które mu nie podlegają, typ wykorzystywacza 4. idealista - zwraca uwagę na urodę i sposób prowadzenia się kobiety, łatwo mu podpaść jakąś drobnostką, typ romantyka

Gość zatrzask
oprócz tego, że masz nogi do samej gleby to jednak choćby trochę intelektem musisz zabłysnąć

Gość Mayka123
Niestety, trudno mi wyczuć jaki jaki jest, ani czy nawet jest wolny, bo rozmawiamy tylko na tematy zawodowe i... to raczej z mojej winy. Jestem bowiem bardzo konkretna i nie lubię "rozmawiać o niczym", jestem równie wykształcona, kompetentna w tym co robię i raczej nie-brzydka :), ale to co ma on a mi brakuje- to pewność siebie- ja jestem nieśmiała. Poradźcie- jak zmienić relacje na mniej formalne??

Gość GoKaii. 3D
musisz kusić sobą, wtedy różni faceci będą cię zaczepiać, podrywać i ten z nich który ci się spodoba będzie na wyciągnięcie ręki .. opieraj się dopuszczając go do siebie stopniowo, żadnego seksu dopóki nie zostaniecie oficjalnie parą, bo się zmyje

Gość eksponowanie piczy
przy każdej okazji tylko pogorszy sprawę

Gość Grand Dominat
pochwal go za dobrze dobrany krawat :O

Myślę, że gdyby taki konkretny facet, jak o nim mówisz, chciał sie z Tobą spotykać już dawno by o tym powiedział :) tak że raczej nie widzi Cię w roli swojej dziewczyny.

Gość Mayka123
Sprawa jest o tyle utrudniona, że głównie rozmawiamy przez telefon...

Gość nininia
zapytaj o pogodę u niego, zawsze to wstęp do rozmowy "bardziej prywatnej"