Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

trolik

instruktor jazdy - podryw

Polecane posty

Kiedy kończy się zwykła uprzejmość, a zaczyna podryw? Skąd kochane kursantki wiecie, że podobacie się instruktorowi i nie jest to wymysł waszej wyobraźni?

Gość to tylko fragment
roboty instruktora, flirt z kursantką nic nie znaczy.

Gość przez pewien okres w życiu
też byłem instruktorem nauki jazdy :classic_cool: i takie rzeczy jak propozycja robienia gały przez pewną grupę kursantek zaliczam do standardów obowiązujących już od dawna w tym kraju 🖐️ :D

heheeh to fajnie, laski lubią ten rodzaj władzy i kreci je fakt, że ktoś wydaje im polecenia itp. ale mnie bardziej interesuje odwrotna opcja jak kobieta ma rozpoznać, że jest na celowniku instruktora, byłeś instruktorem więc podziel się swoją wiedzą :)

Gość DINGADONGA
Robiłam kurs w szkole jazdy, gdzie bylo dwóch instruktorów, takich 30latków. W czasie teoretycznego etapu szkolenia widac było ze taksują laski i potem sobie podzielili ,kto z którymi ma jazdy. Stały tekst, po opanowaniu ruszania, hamowania, skręcania i wjechaniu na ulicę: Uwielbiam mieć pierwszy raz z kursantką, pierwszy raz, kiedy włącza sie do ruchu. A potem w trakcie kolejnych jazd, flirtujące teksty w stylu: teraz pojedziemy gdzieś, gdzie nie będziesz wiedziała gdzie jesteś i badanie sytuacji, opędzluje gałę, czy nie? zieeeeeew

Gość Black cherry1234
Mój mi wprost powiedział