Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jezu co robić??!!

Pomocy

Polecane posty

Gość Jezu co robić??!!

Właśnie dostałam przesyłkę z allegro.Była kurierska pobraniowa.Gościu przyjechał dał paczkę kazał podpisać zawinął się i pojechał!!!!!!A nie wziął pieniędzy!!!! Co robić w takiej sytuacji??

Gość Jezu co robić??!!
Jak nie wróci nie będę miała z tego powodu problemów?? Próbowałam się do tego sklepu dodzwonić ale nikt nie odbiera

Gość no ro to
a moze zadzwoń do firmy kurierskiej

nadgorliwosc jest gorsza od faszyzmu ;) przeciez to nie twoja wina. nei zabrałas mu paczki i nie zwiałas. on zapomniał. jesli nie wroci jego strata

Gość kurde zadzwoń do firmy
kurierskiej ...chłop pewnie zakręcony .Jak podpisałas to on bedzie musiał ze swoich zapłacić .A teraz przedswiąteczny okres roboty mają od ciula chłopina pewno tez ma rodzine ....twoja uczciwosć została wystawiona na próbe .A moze to taki test od Bozi?

Kolesia strata. Firma od ktorej kupowalas nie ma nic do tego, kurier bedzie musial przekazac firmie pieniadzem, a jak nie ma ich to jego problem... Bedzie musial dac ze swoich. Duza kwota? Normalnie to ja bym sie cieszyla ale ze wzgledu na swieta, wydatki itp. zadzwonilabym do kuriera i powiedziala ze nie wzial kasy, bo szkoda chlopiny zeby reszte kasy oddawal a swieta i tak drogie chyba ze firma od ktorej kupilas wyslala paczke normalnie. Nie masz na tejh kartce napisane jaka poczka jest przysylka?

Gość kurde zadzwoń do firmy
oj mea mea ...:( w stopce masz taaaki szlachetny link ....a taki małpiszon z ciebie :)

dlaczego małpiszon? no jasne, jeszcze ma wydzwaniać po firmach kurierskich i tracic swoje pieniadze nie ze swojej winy :D

A jaką to straszną kwotę straci telefonując? Jestes po prostu nieuczciwa i tyle.

Gość mea na twoją prośbe o pomoc
PROŚBA O POMOC Fundacja Dzieciom Zdążyć z Pomocą ul. Łomiańska 5, 01-685 Warszawa nr: 15 1060 0076 0000 3310 0018 2615 14929-Chrzanowski Krystian-darowizna na pomoc i ochronę zdrowia ktoś może odpowiedzieć :i tracic swoje pieniadze nie ze swojej winy ? a niech se choruje :O WALI MN IE TO !

Gość Zadzwoń dziewczyno
do firmy albo cos innego i nie bądz taka jak mea .Zrób coś dobrego na święta .W tym podłym świecie takie uczynki mają wielką moc -to cos jak podaj dalej.Moze ten człowiek nie kupi dziecku prezentu na swięta .Niechby zgubił -trudno ale w takim wypadku...

Gość nie przypuszczałam że tacy
z Was cwaniacy. to kradzież jest :O jesli kasjerka w sklepie Wam za mało policzy, to też cicho siedzicie? Cieszycie się chytrze z tych marnych groszy dla was, które później ta biedna kobiecina zarabiająca psie pieniądze musi oddac? Kurier też człowiek, mógł się pomylić, postawcie sie w jego sytuacji, złodziejaszki drobne! Znalazłam dwa razy komórkę na ulicy, oddałam włascicielom, kiedys sklep internetowy przed świętami przysłał mi zamiast 6 sztuk czegoś tam - sześc opakowań zbiorczych - zadzwoniłam odesłałam na ich koszt. dsotałam mega rabat :) i podziękowania - jak się chce to można Bądźcie ludźmi - to inni tez dla Was będą ludzcy

nie badz taka jak meaa - pójdziesz do nieba :P :D mea na twoją prośbe o pomoc - a mnie wali, ze ciebie wali ;)

Gość Jezu co robić??!!
Dzwoniłam do tej firmy powiedzieli że mnie z kurierem połączą.Połączyli ale ma wyłączony telefon...Oddać oddam te pieniądze bo ja tak nie potrafię w huja robić.Tylko najpierw muszę się z kimś skontaktować bo puki co nikt nie odbiera.

Gość nie przypuszczałam że tacy
zadzwoń jeszcze raz, zostaw swój numer telefonu z prośba o kontakt

Gość Bądźcie ludźmi - to inni tez
dla Was będą ludzcy....dokładnie :) brawo autorko .Myśle,ze w zyciu spotka cie jeszcze jakiś super wspaniały prezent .Jestes dobrym człowiekiem. ps mój mąż tez pracuje jako kurier a takim ścierkom jak mea ...też życze wesołych i baardzo bogatych świąt...

Gość Meaaa powiedz\ dlaczego
jestes taka obłudna? Bo jestem ciekaw

Gość Jezu co robić??!!
Najwyżej wyślę na poczcie im te pieniądze.I kurier nie będzie miał problemów?

Gość Jezu co robić??!!
Ja się naprawdę wystraszyłam.

Przesadzacie z tymi komentarzami w stronę Mei - to nie jest aż tak wielki problem, żeby go w ten sposób rozdmuchiwać i rozstrząsać...

Gość to jest problem, to świadczy
o człowieku jaki jest Bez względu na to czy kradniesz 10 groszy czy 100 milionów - jesteś złodziejem albo jesteś uczciwa albo nie, nie mozna być trochę uczciwym

ale dlaczego mnie obrażasz? czy ja ciebie obraziłam? ktos ma odmienne zdanie, inaczej by zrobił i już huzia na józia :o

Gość Skoczek- też ci nie wyszlo
A wiecie co mis ie ostatnio zdarzyło? Wiedziałam, ze przyjedzie kurier z paczką, ale musiałam jechac po dzieci do szkoły, więc zostawiłam pieniążki zaufanej sąsiadce. Jak wróciłam, to ona mówi do mnie: nie wiem dlaczego, ale kurier zażądał 10zl więcej, to mu dałam. Wierzę jej, bo nieraz coś sobie kupujemy, zawsze na paragon, rozliczamy się itd, a ona i bezinteresownie dużo ludziom pomaga, wiec wiem, ze mnie nie oszukała. Dzwoniłam do sprzedającego, czy koszty się zwiększyły, twierdził, ze nie, ale ze to nie pierwsza taka wiadomość i mam dzwonic do firmy kurierskiej. Ale już tego nie robiłam, z powodu 10zł nie chciałam robić afery, ale jak jeszcze raz mi sie zdaży cos takiego, to nie będę patrzeć, czy to święta, czy ma małe dzieci itd. I juz napewno "drobnych" tez juz nie podaruję, będę szykować odliczone kwoty.

Gość to jest problem, to świadczy
bo to tak samo, jakbyś się pochwaliła, że poszłaś do sklepu, zrobiłaś zakupy i wyszłaś bez płacenia. rozumiesz? To jest naganne zachowanie, które należy potępiać

ale ona tego nie zrobiła specjalnie? dlaczego teraz ma sie denerwowac, stresowac, wydzwaniac po firmach kurierskich?? dlaczego? bo kurier jest gapa? zreflektuje sie to wróci! nie jej problem tylko jego wszyscy nagle tacy społecznicy :o a jak przyjdzie co do czego to do gardeł skaczą

Gość mea tłumaczenie twoje nie
trzyma sie kupy ...kiedys była w markecie i robiłam zakupu wkładając je do wózka ...ale w pewnym momencie mąż do mnie podszedł i pokazał mi jakies opakowanie z budyniami czy cos tam -3 szt razem w paczce i ja cos oglądając wsadziłam to sobie pod pache ...potem do kasy ...potem przy samochodzie pakujemy a ja pod pachą w dalszym ciągu trzymam te budynie :O jezuu jakby mi ktos w łeb dał .Wróciłam i zapłaciłam Co mi pomogłoby tłumaczenie ze zakrecona jestem ? Tam wyzej ktos miał racje albo jestes uczciwym człowiekiem albo nie A kim ty jestes to juz wiemy -swojego zdania bronisz usilnie w czym nas utwierdzasz :) wiec juz sie nie wysilaj . Brawo tylko dla autorki .Próbuj kochana edzwonic jeszcze do tego kuriera i nagraj mu sie na poczte ...🖐️👄