Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmm hmmm .....

CZY KTOŚ ZAMAWIAŁ JUŻ USŁUGI U TEJ PANI??????

Polecane posty

Gość hmm hmmm .....

Witam Niedawno znalazłam stronę w której jakaś Pani oferuje tanio tipsy żelowe... ale to jest taka nietypowa oferta według mnie, ponieważ przesyła ona już gotowe, zrobione tipsy takie jakie kto chce DROGĄ POCZTOWĄ ! Tzn takie jakby gotowce tylko wystarczy sobie samemu je przykleić.... Nawet spoko bo za 19 zł można spróbować ale chciałam się jeszcze was doradzić... Czy ktoś już u niej zamawiał??? Naprawde były takie super???? To jest ta strona... http://tipsikinaspecjalnezyczenie.blog.onet.p l/

Gość zachwycona
Ja zamówiłam u tej Pani tipsy i powiem szczerze, że byłam bardzo mile zaskoczona:) bo faktycznie tipsy niczym się nie różnią od takich co się robi w salonie, a wystarczy sobie tylko przykleić i gotowe:) bez wychodzenia z domu i bez utraty większej gotówki... a na dodatek były też w pakiecie tipsy zapasowe;) czego się nie spodziewałam:) naprawde ta Pani chce bardzo dobrze dla swoich klijentek i w przyszłości też u niej jeszcze zamówie :)

Gość JASNE ŻE SĄ SUPER!
TE TIPSY SĄ PO PROSTU Z A J E B I S T E !!! POLECAM PRZEDE WSZYSTKIM TYM OSOBOM KTÓRE CHCĄ ZAOSZCZĘDZIĆ KASE BO TYLKO TYM SIĘ ONE RÓŻNIĄ OD TYCH CO ROBIĄ SPECJALISTKI ZA OKOŁO 80 ZŁ ;/

Gość OJ TAM OJ TAM...
no niewiem czy te z aukcji są tak duuuużo tańsze.. bo jakbyś nie zuważyła jest droga przesyłka a mimo tego czy ty byś chciała pani "TAŃSZA" przykleić sobie same plasticzki nie wyżelowane, nie nabłyszczone, nie utwardzone??? bo ja NIE. . . wolę tipsikinazyczenie :DDD

Gość yhyyyy
a czy te niby TAŃSZE są tak świetnie utwardzone jak TIPSY NA ŻYCZENIE i trzymają się do dwóch miesięcy??

Gość Kalinaaaa
No i tu jest pies pogrzebany. bo takie tipsy gotowe zazelowane w zyciu nie beda sie trzymaly tyle co profesjonalne. podejrzewam ze autorka tipsow sama sobie robi reklame wlasnie nade mna

Gość Maniaczqqa
A jaka to usluga jest? toż to zwykła nieestetyczna tandeta ktora sie wogole nie trzyma. nie polecam!