Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CZY MOŻLIWE??????????????

CZY MOŻLIWE ŻE JESTEM W CIĄŻY??? DZIWNE OBJAWY...

Polecane posty

Pytanie jak w temacie.. Czy jest możliwość że to ciąża? Wróciłam dwa miesiące temu z zagranicy więc zmiana klimatu rozregulowała mój cykl. Ostatni okres miałam 29 października a skończył się 5 listopada. Do teraz nie dostałam kolejnej miesiączki. Z chłopakiem współżyje regularnie. Od ok 2 tygodni moje piersi stały się wrażliwe i takie nabrzmiałe. Dodatkowo od jakiegoś czasu nie zaobserwowałam typowego śluzu owulacyjnego na bieliźnie.... Jutro wybieram się po test ciążowy. Proszę o konkretne odpowiedzi.

Gość no ro to
możliwość zawsze jest. Zrobisz test to się dowiesz.

A jest mozliwość zapłodnienia? Zabezpieczaliście się? Wiadomo ze nie ma 100% zabezpieczenia ale mozliwość jest wiadomo większa.

Gość ..yyy?
Prawdopodobnie jesteś. Zabezpieczałaś sie? Kup Bobo test, ten mozna zrobic o kazdej porze dnia. Przy tak zaawansowanym spoźnieniu wyjda Ci kreski nawet o polnocy :)

No teraz wyjdę na zupełnie bezmyślną osobę ale nie zabezpieczaliśmy się. Z prezerwatywą nigdy nie mogę dojść a i praktycznie wcale nie robię się mokra. Tabletkami nie chcę się truć. Od ponad 10 miesięcy kochaliśmy się bez zabezpieczenia (to był Mój świadomy wybór) i jak dotąd wszystko było w porządku a seks uprawialiśmy praktycznie każdego dnia. Ps. Ten bobo test to dostanę w kazdej aptece? I czy faktycznie mogę go robić o każdej porze dnia czy jednak lepiej z pierwszego porannego moczu?

Gość no ro to
no to jeszcze się pytasz czy to możliwe jeśli seks bez zabezp. był codziennie. :O Kiedy miał być kolejny okres?

Gość ..yyy?
Bobo test mozesz zrobic zawsze, wiadomo, ze najlepiej jest rano, ale Tobie @ spoxnia sie juz co najmniej tydzien! Kupisz w aptece, zrob dzis, bedziesz juz wiedziec. No i daj znac.

No właśnie nie wiem kiedy bo tak jak pisałam całkowicie mi się cykl rozregulował po wyjeździe i powrocie z zagranicy. Ostatni miałam 29 października i przeszedł mi na listopad (5-tego się skończył). Do tego czasu już kolejnej miesiączki nie miałam.

Chciałabym wiedzieć już dziś ale niestety dopiero jutro będę miała pieniążki. Więc musze czekać do jutra.

Gość weeeretqq
Wiesz to może być ciąża, a nie rozregulowanie ;)

Gość ..yyy?
Bobo test kosztuje 9 zł.