Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SOnder

Dlaczego Polacy nie remontuja swoich mieszkań?

Polecane posty

Gość SOnder

Mieszkaja w tragicznych warunkach, rzadko wprowadzaja zmiany, przeprowadzaja gruntowne remonty. Przeciez zarabiaja i maja na to pieniadze. Niestety Polak jak zarobi, to od razu musi kupic nowy samochod, zeby pokazac sie na miescie. Nie wazne, ze mieszka jak kmiot

Gość Magdalenak1986
bo i tak Żydzi to zabiorą

Gość zabadddo
a kogo to obchodzi? każdy zyje jak mu wygodniej... żądasz żeby ludzie żyli dla innych i robili to co inni uważają za słuszne? wtedy będzie ok? taki kmiot jak ty wyobraża sobie, ze tak powinno być i reszta świata ma się dostosować? no chyba nie myślisz tego na poważnie?

Gość zezowata baba
że ty masz obskurną chałupę to nie znaczy że każdy tak ma nie uogólniaj i nie obrażaj nas wszystkich

A ja się zgadzam z autorką. Ludzie często żyją na pokaz, a w domu syf, że strach kogokolwiek zapraszać. Nowym samochodem, bucikami można się przed sąsiadami pochwalić, bo samo rzuca się w oczy, a wdomu jak za króla Ćwieczka.To prawda, że każdy mieszka jak chce, ale odmalować syfiaste ściany każdy chyba może.

Gość dfhnafhhib
a chooj was to obchodzi jakie ja mam sciany!!!

Gość zezowata baba
gdzie w mieszkacie i jakich macie znajomych ja jeszcze nigdy nie widziałam u swoich znajomych czy u rodziny syfu czy obleśnych ścian w mieszkaniach ale może po prostu my nie mieszkamy w slumsach jak wy

Gość ptasiek nastroszony
bo ulg remontowych nie można od Państwa wycyganić, biedoty nie stać , a sama to nawet gwozdzia dobrze w ścianę wbić nie umie.

Gość translate26
a skąd wiesz jak Polacy mają w mieszkaniach? masz jakieś duże doświadczenie żeby takie osądy wydawać? nie wiem ile masz lat ale wiesz tak czasem bywa w życiu że ludzie nie mają pieniędzy, mają inne ważne wydatki, nie każdy może pozwolić sobie na remont mieszkania kupno nowych mebli a uwierz mi jak by było stać to by tak robili. ile ludzi tyle sytuacji i problemów. Mam nadzieje że ci pomogłam troche:) musisz bardziej otworzyć się na ludzi stać się wyrozumiała i nie przejmować takimi błahostkami bo szkoda czasu życia pewnie młodziutka jesteś i nie znasz dobrze życia dlatego tak piszesz

Gość projektantka wnętrzXYZ
Pracuję w firmie, która wykonuje meble na zamówienie.Wierzcie mi,że niektórzy mają jeszcze na ścianach lamperie z poprzedniej epoki, meble kuchenne przepleśniałe i mówią, że wszystko jest jeszcze dobre, tylko żona się uparła na nowe.Jak dla was jest to w porządku to gratuluję