Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eliotta

Nago w lesie? Nigdy więcej!

Polecane posty

Gość Eliotta

Na tym forum spędzam sporo czasu jako czytelniczka, choć zbytnio się nie udzielam. Trafiałam tu na tematy pokroju "Nagie sytuacje", więc postanowiłam, że napiszę o swojej dzisiejszej przygodzie, by myślałam, że umrę ze strachu... (do tej pory serce bije mi mocniej). Jest zimno, jednak nie przeszkadzało mi to wybrać się na przejażdżkę rowerem. Byłam w lesie, który w sumie dobrze znam, choć nigdy nie odważyłam się wejść do takiego opuszczonego domu, który stoi przy jednej ze ścieżek. Miał tam nikt nie mieszkać, toteż postanowiłam, że zobaczę co jest w środku. Kiedy zorientowałam się, że dookoła nikogo nie ma, wzięło mnie na "fantazje...". Rower wciągnęłam do środka, rozebrałam się do naga, ubrania wyrzuciłam za drzwi i po przywiązaniu nóg do stołu znalezionym sznurkiem, zaczęłam robić sobie dobrze. Miałam niesamowity orgazm, jednak w porę usłyszałam, że ktoś chodzi dookoła. Kiedy wyjrzałam na zewnątrz, zobaczyłam, że nia ma moich ubrań (wszystkich). Z bijącym sercem obeszłam dom dookoła, i gdy znowu weszłam do środka zastanawiając się co robić, wszedł tam jakiś starszy mężczyzna. Powiedział, że obserwował mnie od dłuższego czasu i widział dokładnie co robię. Jaki warunek postawił, żeby oddać mi te ubrania? Miałam całkiem nago wyjść na przebiegającą nieopodal asfaltową ulicę i pokazać się dziesięciu kierowcom. Po wszystkim (nie trwało to na szczęśćie długo), oddał mi wszystkie ubrania za wyjątkiem butów i skarpetek - stwierdził, że bez czegoś muszę wrócić do domu. Uciekłam czym prędzej, nie mogąc złapać oddechu. Musiałam się Wam wygadać...

Gość Fan PRL
A po za tym ? Wszyscy w domu ?

Gość Eliotta
Nie, na szczęście nie sarna.

Gość Eliotta
Zależało mi na "podkręceniu" efektu :D

Gość Eliotta
Chciałam po wszystkim zmusić się jeszcze do wyjścia nago na zewnątrz, po te ubrania. No i sie doczekałam...

Gość orson
ja tez lubie sobie czasem pofantazjować ale żeby aż tak to nie

Gość Eliotta
Ja lubię zabawy podchodzące chyba już pod BDSM, jednak to co się dzisiaj stało w żadnym wypadku nie było zaplanowane. Jak teraz o tym myślę, to cieszę się, że nie zostałam zgwałcona przez tego zboczeńca :(

Gość Eliotta
Sęk w tym, że tam nikt nie mieszka od kilku lat! A to jest w sumie niedaleko mojej miejscowości, także znam ten dom, jednak nigdy nie odwazyłam się zaglądnąć do środka. A kiedy już zaglądnęłam, to mnie poniosło.

Gość ile masz lat ?
:O

Gość Eliotta
Dziewiętnaście :|

Gość igram
Eliotta :)podnieciła Cie cała sytuacja??;)

Gość Eliotta
Ciężko tu mówić o podnieceniu, kiedy jest się mega zestresowaną, chociaż kiedy stałam przy tej ulicy, to po chwili wstyd przeszedł - myślałam o tym, żeby nikt mnie nie poznał i żeby ten facet oddał mi te ubrania i nie zrobił niczego więcej :/

Gość Eliotta
Niemniej, dreszczyk emocji był, w sumie kiedy robiłam sobie jeszcze dobrze w tym domu, to wyobrażałam sobie że zostałam porwana. Niewiele brakowało i fantazje zderzyły by sie z rzeczywistością...

Gość igram
zupełnie nago byłaś?na tej ulicy? czy w stringach?:)) podobało Ci sie ze inni sie na Ciebie gapią?:)

Gość Eliotta
Byłam zupełnie nago, tak samo jak w tym domu - na początku bałam się iść na ulicę, ale nie miałam ŻADNEGO wyjścia z tej sytuacji :/

Gość Eliotta
I nie, raczej mi się nie podobało - to nie to samo co rozebrać się do naga gdzieś po kryjomu (czego też już próbowałam) i zastanawiać się, czy ktoś nie podgląda.

Gość igram
Robiłaś już kiedyś striptiz. dal kogoś?:)

Gość Eliotta
Nie i nie mam zamiaru ;)

Gość Eliotta
Po raz kolejny mówię Wam, że tam nikt nie mieszkał od kilku lat, a facet mnie widział jeszcze zanim tam weszłam.

Gość czemu nie,,
eliota a rozebrala bys sie przede mna?Moze razem lub na zmiane bo wiem jak to dziala u eksow...

Gość a w jakiej miejscowości
jest ten dom. Jeśli nie daleko to moje zostać twoim podgladaczem

Gość on 115
na jego miejscu chcialbym bys.nasikala mi do ust .i zrobila mi.smaczna kupke .uwiellbiam jak naga szczupla niska dziewczyna mi to robi .ciekawe jak bys na to zareagowala ?.odpisz ok. .

Gość on 115
to pytanie do ciebie jest czysto.chipotetycznie .jakbym bym sam i nikogo nie mial ,to tak bym pewnie sie zachowal ! .przyznam ze mam chopla na tym punkcie .a pytam .ot.tak.tj.czy bardziej bys sie tego przestraszyla czy mniej ?.