Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lauraaaaaaaaaaaaaaa23

czuje ,ze jakbym sie wziela za siebie moglabym osiagnac bardzo duzo ,ale

Polecane posty

jakos czasem nie moge sie zmobilizowac. chcialabym byc aktorka ,jestem podobno ladna , mam zdolnosci aktorskie bo nawet wyrywalam konkursy w liceum , bralam udzial w roznych spektaklach w domu kultury i mnie chwalono.a nic nie robie tym kierunku . mam 23 lata , studiuje prawo ,ale nie wiem czy chcialabym sie wlasnie prawem zajmowac w przyszlosci( kiedys tak myslalam ,ale sie pomylilam chyba) Mam zaiteresowania artystyczne zupelnie nie zwiazane z moim kierunkiem studiow poza tym czasami ogolnie jestem zbyt leniwa, nie potrafie np sie zmobilozowac zeby regularnie ( np co 2 dni) sprzatac w pokoju czy codziennie cwiczyc( jestem szczupla ,ale nie mam idealnej sylwetki moim zdaniem) Co mam zrobic zeby bardziej sie starac?

Gość dfhnafhhib
studentki to dzi.wki

Gość chłopak lauraaaaaaaaaaaaaaa23
musisz sie starać , bo inaczej nie będzie seksu /

Gość JAroslave KKK
nie widzę linka do foto cycków więc nie czytam

i ogolnie nie rozwijam swoich zainteresowań . kiedys malowałam dobrze mi to wychodziło , pisałam wiersze , grałam w spektaklach , robilam zdjęcia i nawet jedno umieszczono w gazecie ogolnopolkiej bo taki konkurs był organizowany Mogłabym jeździć na jakies castingi do warszawy moze by mi sie udalo jakis wygrac. a ja nic nie robie z tym , czasem czuje sie zalamana ,ze tak marnuje swoje zycie

Gość jiojiojio
latwiej powiedzec, ze gdybym tylko chciala, to moglabym byc swietna aktorka niz faktycznie sprobowac i sie rozczarowac, ze jednak nie jestem taka wyjatkowa, prawda?:D

moze cos w tym jest..

ale mysle ,ze mam talent aktorski ,a czy bylabym wielka aktorka tego nie wiem. wiem ,ze niektorzy chodzili na castingi pare lat i dopiero za ktoryms tam razem sie udalo choc ich krytykowano

Gość gfddd
lepiej zeby była wielkim chomikiem ..

wielkim chomikiem?!

nie czaje

Gość gksll
"wyrywalam konkursy" - czy raczej "wyrywałam facetów z jury" ? Co ty dziecko chcesz osiagnąć, jak nawet pisać nie potrafisz???