Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 262526latek

Mam 26 lat i zarabiam okolo 30tys/msc

Polecane posty

Gość aseqwe
po co tu dwie debilki pisza? a no po to by wa s powqrwiac buahahaha. Niestety na taki debilizm nie da rady

Gość dociekliwajedzaa
jej post z wizażu : :D Witam mam 23 lata mój maż 30 mamy prawie 3 letnia córkę i mieszkamy od prawie 3 lat w małym mieszkanku 48m2 ,jest problem z suszeniem ,brakuje jeszcze jednego pokoju(obecnie są tylko 2) mała ma ogrom zabawek -wszystko jest poupychane... . Zaczyna nas męczyć ta sytuacja ,ja obecnie nie pracuje jeszcze ,jestem w trakcie studiów ...w lat daje mała do przedszkola i zamierzam iść do pracy.Mo mąż ma firmy bywały czasy gdzie zarabiał 2-3 tysiące ,obecnie od ok .roku zarabia w granicach 20 tys miesięcznie ,10 staramy się odkłdać..jesteśmy bardzo rozżutni trzbea przyznać .Niestety jeśli chodzi o wydatek 400tys na dom nie stać nas ,więc zastanwiamy się nad kredytem ,trochę się obawiamy ze za 10 lat może za 2 może się cos stać i stracimy tak wyoskie dochody ,mąz straci zdrowie -rózne rzeczy mogą się dziać w związku z tym chciałabym was sie zapytać ,czy warto brać kredyt na dom -? czy moze mieliście jakieś przykre doswiadczenia związane z tym ? jak wygladaja u was zarobki w stosunku do raty kredytu? czy musicie sobie odmawiać? itp .podobne pytanie ,może coś poradzicie Zastanwiamy się jeszcze bo mąż ma majątek w postaci ziemi ,czy nie dać w razie czego pod zastaw...chyba się za duzo rozpisałam... to już wiadomo że mężulka złapała na dziecko. 23 lata, 3 letnie dziecko... i dwa lata po ślubie ;)

Gość hhthtgh
nie wklejajcie jej starych postow bo jest zbanowana . Wklejcie te nowe ! które pisze pod nickiem limetka87

Gość klim bim
chciala pokazac w jakich sferach sie obraca, nie moge jak to pisze to sikam ze smiechu ona na zdieciu jej brat dziecko i obok Tusk z talerzykiem w reku:D:D:D:D fotomontaz, musiala sie zorientowac ze za daleko poszla i szybko je wycofala

Gość dociekliwajedzaa
ach sory to post z 2010! w takim razie ma 24 lata i 4 letnie dziecko, a dziś mówiła że niedługo ma drugą rocznicę ślubu

dociekliwajedzaa no i co z tego ? :O jakiś ty pusty masakra :) z chęcią bym popolemizowała w cztery oczy z niektórymi osobami ciekawe czy tacy mądrzy by byli :D

Gość Ona jeszcze pisala
ze chce zrobic sobie operacje nosa i cos tam jeszcze z twarza :D

Gość eakoods
I co z tego? To zaledwie okolo 6-7 tysiecy funtow/msc. Za te pieniadze nie kupisz nawet porzadnej willi czy utrzymasz porzadnego jachtu. Nie piszac o tym, ze o wlasnym odrzutowcu mozesz zapomniec. Jak na "firme z branzy informatycznej", ktorej jak wynika z Twojego opisu jestes szefem to sa stosunkowo niewielkie wplywy. Tyle to zarabia przecietny informatyk sredniej klasy, w korporacji(wlasciciel oczywiscie zarabia na nim kilka razy wiecej). Sam znam takie przypadki. Z tym, ze on nie ma calej firmy "na glowie" i US, ZUS oraz przede wszystkim pilnowania pracownikow i kontraktow..

Gość aseqwe
chaupa za 400 tysiecy? taka taniocha to u mnie mieszkania sa drozsze 3 razy

Gość dociekliwajedzaa
co z tego? złapała faceta na dziecko, a teraz sie chwali ile ona to pieniędzy nie ma... :D:D żałosna jest ona i ty razem z nią! :D

Gość klim bim
Blondiii... dociekliwajedzaa no i co z tego ? jakiś ty pusty masakra z chęcią bym popolemizowała w cztery oczy z niektórymi osobami ciekawe czy tacy mądrzy by byli "PIEKNA BLONDI" zeby polemizowac trzeba sie wyzbyc slowa masakra ktorez to swiadczy ze masz krotki rozum

Gość dociekliwajedzaa
kolejna perełka :D "W markecie ja razem z moim mężem robiliśmy zakupy ,ąż tu naglę spotkałam swoje dwie koleżanki jedna jest przeciętnej urody a druga moi skormnym zdaniem jest po prostu piękna ..no ale nic do niej nie mam sympatyczna osóbka natomiast okropniasto wkurzył mnie mój mąż ,ktory jak do nas podeszły spuścił głowę ,oparł się o wózek i się zaczerwienił -prawie nic się nie odzywał ,wogóle nie patrzył w ich strone był czerwony jak burak ...no więc po rozmowie kiedy już odeszły pytam się go co się stało ze taki czerwony a on :" ze on mi wstyd przynosi przed koleżankami ,że on taki brzydki ,nieogolony i co one sobie pomyślą ze taka laska jak ja ma takiego beznadziejnego faceta" no więc moja wersja ijest inna "ze poprostu podobała mu się ona i się zawstydził speszył?? czy on ściemia?? powiedzcie mi... " :D:D:D:D:D

klim bim inteligent się znalazł... słowo jak słowo... nie udawaj mądrego , bo za pewne nim nie jesteś, a ta panna która wkleiła ten topik z przed roku faktycznie jest dociekliwa... Ludzie to topiku który pisany był rok temu! Co was to obchodzi... zajmijcie się swoim życiem :O

Gość inaczej zryta
przedlużylas te włoski jenni? :)

Gość ADWQR
oł jea zaraz blondii wejdzie w tylek buahaha

Gość ojeju czrodziejuuu
jennifer8787*** wstaw fotkę swoich kosmetyków (kosmetyczki,itp) może ktoś bedzie zaintereaowany kupnem lub zamianą

Gość takaMała wiesz co
hahahhahahhahahhaha!!! zajebista kolekcja!!! i zajebiste wątki na wizażu!!! :D

Gość klim bim
nic nie widze w kolekcji tylko chinskie podroby z bazaru, i barachlo z markietu

Gość ADWQR
o jenni nie wiedzialam ale jak widze swietnie sie orientujesz ot i cala filozofia jenny kupuje wszystko an raty