Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pesseme

Od kiedy jestem bezrobotna wszystko straciło sens..

Polecane posty

Gość Pesseme

Od 1,5 mca jestem osobą bezrobotną- zmieniłam miejsce zamieszkania, dostaje zasiłek, ale mam już dość tej sytuacji. :( Czuję się niepotrzebna:(, niby mam na wszystko czas, ale nie mam już tej całej motywacji- wstaje o 10, czasami nawet nie chce mi sie sprzątac, gotować dla męża, straciłam motywacje, każdy dzień jak flaki z olejem. Wysyłam cv, ale mało jest ofert pracy, dodatkowo koniec roku, raczej zwalniaja a nie przyjmują. Byłam na jakichś rozmowach kwalifikacyjnych, ale odpowiedzi zero, albo praca za gównianą kasę a zapierdziel niezły:O Wkurza mnie ta cała sytuacja, zdarza się, że popłakuję, bo tak bardzo chciałabym zmiany tej sytuacji, tymbardziej, że wcześniej pracowałam ponad 5 lat.

Gość (@)
ja pracuje w firmie 18- ty rok. Czeka mnie zwolnienie. Nie mam pomysłu na życie. Wiem jak sie czujesz. Nie miałam pracy przez 5,5 roku ( wychowawcze+ bezrobocie) Czułam sie nikim i niczym............

samo nic sie nie zmieni, praca tez sama do Ciebie nei przyjdzie - musisz sie wziasc w gars i zaczac dzialac. a takie wstawanie pozne rozleniwia i juz pozniej sie nic nie chce robic

Gość Pesseme
Wziąć w garśc i co robić? Nie znam za bardzo jeszcze miasta w którym mieszkam, podpytuję znajomych ale nikt ani widu ani słychu, zresztą mam wrażenie, że nawet jak coś wiedza to nie powiedzą, bo dlaczego ma mi być lepiej:O U mnie kwestią nie są pieniądze, bo mój mąż dobrze zarabia, ale to ze zawsze lubiałam być niezależna, zawsze ambitna a tu takie coś...:( Jak tak dalej będzie to oszaleje w tych 4 ścianach, na dodatek nie mam tu nikogo bliskiego, ani znajomych (to znajomi męża) ani rodziny.

Gość gksll
Siedzi na tyłku przed netem - i płacze "nie znam miasta"... A od czego wyszukiwarka? Nie potrafisz poszukać w necie firm w okolicy, do których mogłabyś aplikować? Nic dziwnego, ze ludzie nie chcą polecać znajomym do pracy kogos, kto jest aż tak niezaradny, uwierz mi, to widać...

Gość Pesseme
Myślicie, że nie wyszukuje firm w internecie i nie wysyłam cv? Wysyłam, ale co z tego jak jakoś telefon się nie urywa. Dodatkowo miejsce w którym mieszkam to kompletna dziura jeśli chodzi o prace, mimo iż to jedno z większych miast, dodatkowo w okolicy są same wioski.

Gość Pesseme
Pozatym widzę, że najbardziej mądrzą się właśnie osoby, które mają pracę. Ciekawe jakyście mówili gdybyście byli n a miejscu osoby bezrobotnej. Dodam jeszcze, że w miejscu w którym jestem codziennie rejestruje sie 150 bezrobotnych, wiec jak widać, miejsc pracy to tu za wiele nie ma.:/