Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
unreal66

Jaka farba bez amoniaku na wlosy rozjasniane?

Polecane posty

Witam. Moj naturalny odcien to bardzo ciemny blond, od lat rozjasniam Joanna i to do pasemek bo jest najsilniejsza, a mnie strasznie trudno wlosy przyjmuja farbe stad tez niestety zeby nie miec marchewek tudziez innych zoltek na gowie musze uzywac ( po wielu eksperymentach ) tegoz rozjasniacza. Chcialabym zmienic odcien , a w zasadzie nadac mym wlosom odcien na razie to nie jest nawet kolor, chyba, ze cos pokombinuje z plukanki, wtedy bywa platynka, ale roznie to bywa. Fryzjerka orzekla, ze na taki jasny kolor kazda farba "zlapie", pytanie tyko , ktora mam wybrac aby uzyskac rowniez jasny blond, ale w odcienu bardziej wpadajacym w bez. Oczywiscie marzeniem poimo jest to aby po farbowaniou na rozjasniacz pozostaly mi jeszcze jakies wlosy na glowie bo je jednak lubie :) Boje sie mieszania farb, tego chcialabym uniknac.Myslalam ju7z nawet o tym aby na poczatek zaczac od szamponu kokoryzujacego, ale postanowilam najpierw zasiegnbac porady. Zaznaczam, iz odrosty robie we wlasnym zakresie, mam dlugie wlosy i na fryzjera w tej kwestii mnie zwyczajnie nie stac.. Moze cos doradzicie ? Pozdrawiam :) Ewa

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować