Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martitkaaaa

KAMERZYSTA NA ŚLUB I WESELE LUBLIN

Polecane posty

Gość martitkaaaa

Poszukuje taniego kamerzysty z lublina i okolic. Będę wdzięczna za pomoc

Gość nie pomoge ale mam pytanie
po co ci kamerzysta? kase wydasz, obejrzysz raz i w kat rzucisz. lepiej wydac na porzadnego fotografa. ogladac pozniej taki album.... miodzio. kogo znam nie bierze kamerzysty... to jest passe..

Gość martitkaaaa
Dlatego nie pytam o fotografa. Mam już dobrego załatwionego. Chce film, bo na pewno tego dnia przez wiele emocji i wrażeń dużo rzeczy mi umknie. Nie musze miec super jakosci filmu. Chce taiego kamerzystę, wiem, że chetnie bede wracac do tych chwil i np w rocznice ślubu oglądać film i sobie przypominac.

Gość nie pomoge ale mam pytanie
nikt w rodzinie nie ma kamery ? u mnie nagrywał faacet mojej siostry. najwazniejsze chwile mam uwiecznione. własciwie to dwie- przysiege i pierwszy taniec. a i jeszcze oczepiny. i co ? ogladqłam raz teraz lezy.. bez sensu kase wydawac

Gość maja8629
ja polecam, Tomasza Jurowicza, videotdi - świetny kamerzysta na terenie Lublina...

Gość martitkaaaa
NOC POŚLUBNA TEŻ MA BYĆ SFILMOWANA!

Gość gość
Polecam jwfilm.pl Kamerzysta bardzo profesjonalny, mam świetną pamiątkę ze ślubu.

Gość gość
Serdecznie polecamy firmę Hand MIX ! Film pięknie zrobiony, fantastyczne zdjęcia w bardzo dobrej cenie. Panowie kamerzyści bardzo sympatyczni. Firma godna polecenia! Pozdrawiamy.

Gość gość
Moim faworytem jest Bielak Studio. Według mnie to najlepszy kamerzysta na ślub wesele w Lublinie. Film z mojego wesela wyszedł super, zajmowali się również moimi zdjęciami. Polecam http://bielakstudio.com.pl/