Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drabina-bez-szczebli

pomocy zegarek...

Polecane posty

Pomocy szukam czegoś podobnego ale tańszego , na zdjęciu Michael Kors za 999zł czy są może tańsze odpowiedniki tego typu zegarków? Oczywiście mam też na myśli jakość... typu Timex , czy Q&Q...

przecież na all jest tego od groma,szukałm dla mojej mamy to ona aż nie mogła się zdecydować

szukałam z tych znanych firm i nic takiego nie znalazłąm mam na myśli złoty kolor nie rdzewna stal , koperta min 38mm... więc pytam tutaj ...

dziękuję za fatygę , z tym że asos to firma która zajmuje sie wszystkim i niczym buty , torebki , bizuteria... ja raczej miałam na myśli cos pokroju Q&Q , Timex , Casio , Omax firmy typowo zajmujące sie zegarmistrzostwem , zegarkami , czasem , ich mechanizmy są bez problemu naprawiane a części dostępne... Asos ? zegarmistrz mnie wyśmieje...

te kwiaty na kopercie straszne a i zreszą sporo odbiega od mojego wymarzonego :) ale ok dziękuję za pomoc... jednak wybór zegarka nie jest taki prosty... więc albo zęby w ściane i michael kors albo nic...

Gość fliplip
Nie bawiłbym się w podróbki, w końcu wysoka cena z czegoś jest wzięta ;) Zamiast polować na chińszczyznę zapoluj na promocję na e-zegarek.pl, zegarki od MK są akurat często tam na promocji :)