Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karinaa1984

Czy jest sens rzucac palenie?

Polecane posty

Mam 27 lat i jestem palaczką, choć w sumie to malo powiedziane... nie wyobrażam sobie zycia bez fajek. Pale papierosy od 7 roku życia, nałogowo od 12 . dziś pale 4-5 paczek dziennie. w sumie nigdy nie chciałam rzucać, zawsze uwazałam że to fajna sprawia, tyle ze z wiekiem zaczynam bac sie negatywnego wpływu palenia na zdrowie i urode. nie wiem czy jest sens w ogóle rzucać skoro pewnie przez te 20 lat palenia nieodwracalnie popsulam sobie zdrowie i żadne rzucanie chyba nic już nie zmieni. a wy jak myslicie, warto?

Gość zawsze warto
rzuć.

Gość gfdgref
Ty pewnie z dnia na dzień nie powinnaś tego robić, ponieważ twój organizm nie potrafi funkcjonować bez nikotyny. Wygląda na to, że jesteś bardzo uzależniona, a problemy po odstawieniu mogą być nie do zniesienia i trwać naprawdę długo. Może powinnaś się przynajmniej przerzucać stopniowo na papierosa elektronicznego, a dopiero potem pomyśleć o rzucaniu całkowicie.

Gość ankaaaaaaaaaaaaaaaaaa
o kurde, pewnie srasznie smierdzisz papierosami :-o

Gość antypapieeoąśnik
palenie powinno być całkowicie zakazane w całej UNII a za przyłapanie chłosta na rynku jak u Arabów. palacze to truciciele, zabijacie nie tylko siebie ale i wszystkich którzy muszą wąchać wasz smród!!!

Gość bonanza
mój dziadek palił do końca życia 1 pacz.dziennie zmarł w wieku 96 lat Zdrowy !

Gość Gabii 1955
Twój post wygląda na prowokacje = 4-5 paczek dziennie ? a kiedy pracujesz ? to 40 - 50 zł - ja za te pieniądze utrzymuję 6-cio osobową rodzinę / dzień (śniadanie, obiad, kolacja) Mój syn palił 2 lata (zaczął w wojsku) - poszedł na terapię - biorezonansem - 100 % skuteczności - bez znaczenia jak długo się pali, wystarczy tylko chcieć.

Gość Alexxxjia
Rzuć - chociażby dlatego, że dużo na tym oszczędzisz ;)

Gość sdfghjkl
Autorko chciałabym miec tyle kasy i tyle czasu wolnego co Ty masz.Z tego wynika ze nic nie robisz tylko odpalasz fajke od fajki.

Gość misia555
Od 7 roku życia? Jak to możliwe...? Wyobraź sobie co będzie za kilkanaście lat..twoje zęby, skóra, płuca fuuu