Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość feromonka2123

Czy moge go pozbawić praw?

Polecane posty

Gość feromonka2123

Moge chłopaka pozbawić praw do dziecka jeszcze przed urodzeniem? Jestem w 21 tyg ciąży a on mnie olewa, nie odbiera tel, bo mu sie tel przy dupie nie chce nosic... nie odpisuje...;/ poprostu olewa! Prosze o odpowiedz...

Gość możesz nie podawać go
jako ojca dziecka i tyle

Gość feromonka2123
Czyli, dziecko nie bedzie mialo jego nazwiska... tak? Ja chcialam zeby sie zrzekł to on nie chce bo kocha dziecko.... chore......

ale czego on ma się zrzekać bo nie rozumiem?

Gość feromonka2123
Bo on chce się starac aby dziecko mialo jego nazwisko... teraz sie nei interesuje, olewa na całej lini a później bedzie chcial dziecko! jak mam mu wytłumaczyc aby wybral albo dziecko albo matke... bo ciagle pisze ze nas kocha itd a nie chce przyjechac.. ja mam sie ponizyc i pojechac?

lekko mieszasz koleżanko pojęcia.To, że Ciebie olewa nie oznacza , ze bedzie złym ojcem. Coś mi się widzi, że chcesz go ukarać pozbawieniem praw ( których jeszcze nie ma bo dziecko jeszcze się nie urodziło) do dziecka za to, ze ciebie nie chce

Gość ptasiek nastroszony
zrób to genialna dziewczyno dla dobra dziecka. to jakieś nienormalne by dziecko mialo ojca, jeszcze bedzie je molestował , a tak uratujesz je przed tym

Gość .)...(.
Po pierwsze: najpierw musi być dziecko uznane przez niego, a dopiero może być mowa o pozbawianiu go praw. Nazwisko z automatu, dziecko dostaje tylko wtedy, jak się rodzi w związku małżeńskim. U Ciebie jest inna kwestia, dziecko musi być przez niego uznane, a Ty wyrażasz przy tym zgodę. Inna kwestia jest taka, że może założyć sprawę o ustalenie ojcastwa w/w dziecka. Ty jednak możesz w sadzie wykazac,ze dzieckiem się nie interesuje i nie wywiązuje się z obowiązku bycia ojcem.

Gość .)...(.
Jeszcze się dziecko nie urodziło, nie wiadomo jakim będzie ojcem. Ale rozumiem Twoją frustrację, ze się nie interesuje Tobą zwłaszcza jak jesteś w takim stanie.

Gość feromonka2123
On chciał tego dziecka bardzo... a teraz nie chce przyjsc do mnie, byc ze mną bo nie był w pracy ( niemcy)bo byly problemy zdrowotne i nie ma kasy i nie chce zyc jak to powiedzial na utrzymaniu rodzicow ale ja go potrzebuje! :( co mam zrobic? :( pomózcie... ja juz dwa dni nie jem... mam takie straszne nerwy... ;(

Gość feromonka2123
....i wyłączył telefon... ;/

Gość feromonka2123
.................up up