Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SCANDALIEROS

Do wszystkich co kupują hot dogi i zapiekanki na stacjach benzynowych !

Polecane posty

W domu się najeść , albo iść do sklepu i kupić sobie bułkę i kawałek kiełbasy , a nie stać i blokować kolejkę do kasy na stacji benzynowej ! Masakra co się dzieje na stacjach z hot dogami , a to sos taki , a to owaki ! Ludzie ja potrzebuje zatankować i jechać , a nie stać w kolejce bo Wy se zapiekanki kupujecie !

Gość jwonaka
to tankuj o 5 rano 🖐️ jak mam ochotę na hotdoga to kupuję i już. nie przypuściłabym, że ktoś może mieć z tym jakiś problem :D:D ostatnio na kafe siedzą stare zrzędliwe dziadziska :O

Gość sdfghjkl
a to do mnie bylo.Zawsze w dłuzszej podrózy kupuje hot-dogi na Orlenie.

Gość hod dog ze srakim sosem
mnie tez to wkuuuuuuurwia na maxa. Blokuja głodne debile dystrybutory bo se musza hot doga zjesc za 2 zł!! Kuuuuur czy oni nie moga zwolnic najpierw dystrybutora????tylko w polsce taki debilizm!

Kiedyś opierdzieliłam takiego debila równo az mu głupio było. Kuzwa ten se ku[uje hot doga a kolejnka na pol kilometra!! powinni zlikwidować żarcie na stacjach!!!!

Gość Jelito
Masz racje durnie zajadają się starymi parówkami , blokują tylko kolejke do kasy ! W domu sie ponażerac jełopy jedne !

Albo niech se bada te hot dogi ale kurwa niech bedzie nakaz odjechania od dystrybutora!!! albo jak sie wam chce żreć to mc dolnald albo kurczak z rożna!!

w mojej miescinie w polsce na bp sa 2 kasy - jedna od benzyny i papierosow a druga na drugim koncu lady od hot dogow i zapiekanek, wiec nikt problemow nie robi :P ja sobie tez popindalam po hot doga i kawe :D bo mialam za darmo :D

Lady love tu nie chodzi kurwa mac o kasę a kurwa o dystrybutor!!! blokuja jełopy dystrybutory bo czekaja az im się hot dog zagrzeje

ptasiek spierdalaj ty jełopie blokujacy dystrybutory na stacjach!!!

mowie ze u nas byly i sa 2 kasy, nikt nikogo nie blokuje, na ctacji zawsze jest wiecej niz jedna osoba

Gość uouou
scandalieros zalosc no:D to ewdiennie wina stacji benzynowej, ze nie umie zorganizowac 2 oddzeilnych stanowisk albo wiecej pracownikow smieszni ludzie tu pisza

w mojej miescinie w polsce na bp sa 2 kasy - jedna od benzyny i papierosow a druga na drugim koncu lady od hot dogow i zapiekanek, wiec nikt problemow nie robi szkoda że niema więcej w Polsce tylko kilka...

No i dlatego ja tankuje na NESTE samoobsługowej ! Jest taniej i szybciej , bo nie ma debili co hot dogi kupują i robią tłok !

Kiedys tez opierdoliłam gościa który nie dosc ze kupował hot dogi to jeszcze zabrał z auta swoje małe córeczki zeby się wysiusiały w wc!! Nosz kurwa stałam wtedy chyba z 15 minut!!! co za pajace z niektórych ludzi to szok

Gość po to są hot dogi
zeby je kupować i jeść. A stacje rzeczywiscie powinny pomyślećprzynajmniej o dwóch kasach Wtedy jak ktos chce kupić tylko benzyne ,a ustawi sie w kolejce koło hot dogów niech ma pretensje do siebie :D

a ja myslalam ze stacja benzynowa jest od tego zeby zatankowac samochod, zjesc jak ktos ma taka potrzebe i sie zalatwic a wy jak zwykle macie problem

Kaziunia aaaa gorący hot dog z musztardą i sosem czosnkowym Ci w dupe!!!

Lady love niech szcza niech sra ale niech se kurwa przesawi samochód na bok a nie blokuje dystrybutora!!!tak trudo wam to pojąc??

Gość joijoij
lady, ale jak idiota tankuje, idzie zaplacic za benzyne, a potem idzie do drugiej kolejki po zafajdana bule, to blokuje dystrubutor! Myslisz, ze jakis palant wpadnie na to, aby odjechac samochodem ciut dalej i wtedy isc po hot doga?:O

i najgorsze ze takich debilów to jest masa..maja kurwa w dupie ze za nimi pol kilometrowa kolejka! Wazne ze oni sobie wpierdalaja gorącego hot doga!

Gość ptasiek nastroszony
chołota nie trybi , że idąc tym tokiem rozumowania tego bydła to pretensje też macie mieć do tych nowobogackich dygnitarzy robiących zakupy całe wozki w marketach , że następna osoba musi z pół godziny czekać aż kasjerka to wszystko zliczy bo :hrabia: kupuje i rózniczkuje , że w dyskoncie zaoszczedzi na tak dużych zakupach te 40-50zł hahaha cfaniak