Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kokowa

Nie wiem co zrobić???

Polecane posty

przyganial kociol garnkowi - a cytowac bede kiedy uznam za stosowne - poz atym myslisz kolezanko belle cytowanie z przytaczaniem wypowiedzi ;-)

"ROR nie trac czasu i z laski swojej nie cytuj mnie" abyc cytowanym to trzeba sobie zasluzyc i np. napisac cos niepospolitego;-) a to powyzej to zwykle przytoczenie wypowiedzi - itzw.. kurtuazja (wiem, wiem - malopoularna opcja;-) - odnosze sie do wypowiedzi zazwwyczaj w kt ktos zwraca sie do mnie - as easy as it is;-)

" [zgłoś do usunięcia] Never Lose Hope dobra dajmy już spokoj im wiecej bedziemy ja komentowac to bedzie wiecej sie wymadrzac Powiedziala co wiedziala i juz" hahaha ;-))) a nie mowilam - ze never lose hope nie dotrzyma slowa????;-))))))))) widac jest uzalezniona od poczytywania wypowiedzi - a swoim zbawnym stwierdzeniem "ze na dzis znika z forum" obnazyla jedynie swoja infantylnosc;-))) przynajmniej jest zabawna;-)

Gość basia bez majtasow
ROR robisz sie tak samo upierdliwa jak mariolka vel ruchacz koz vel zeta vel ahmed z kebaba

"ROR robisz sie tak samo upierdliwa jak mariolka vel ruchacz koz vel zeta vel ahmed z kebaba" a ty sie powatraasz jak wiele osob tutaj - mowisz mi ze jestem nudna/moje posty nieatrakcyjne a ciagle je czytasz;-)) "Przeczytaj dokładnie, napisała że dzis! A dziś jeszcze jest Zresztą po co ja cię komentuję wogóle..." tlumacza sie tylko ci co im sie wydaje ze zostali przylapani;-)) po co komentujesz ? moim zdaniem bo jestes infantylna i uzalezniona;-))

"ROR Jezeli ci ulzylo po napisaniu tego na forum - to oki niespecjalnie mnie obchodza twoje osady pt "a ja uwazam ze jestes taka i owaka" - taki poziom uwazam za mialki;/" a sama mnie oceniasz :)

Gość basia bez majtasow
nie napisalam, ze twoje posty sa nudne czy ze twoje posty sa nieatrakcyjne, napisalam ,ze robisz sie poprostu upierdliwa, nie trzeba sie wczytywac w twoje posty by to zauwazyc, tak samo jak zeta wklejasz fragmenty jakis wypowiedzi i je komentujesz i na tym polega twoja upierdliwosc.....

Ja też jadę, ale dopiero za 3-4 miesiące, nawijam bardzo dobrze, inne języki też trochę znam, a chłopak jest Brytyjczykiem, więc powinno być spoko. :)

"a sama mnie oceniasz" a ta dalej do mnie "rozmawia" ;-)) oczywiscie ze cie ovceniam - bo posunelas sie do tego pierwsza ;-) "nie napisalam, ze twoje posty sa nudne czy ze twoje posty sa nieatrakcyjne, napisalam ,ze robisz sie poprostu upierdliwa, nie trzeba sie wczytywac w twoje posty by to zauwazyc, tak samo jak zeta wklejasz fragmenty jakis wypowiedzi i je komentujesz i na tym polega twoja upierdliwosc....." jelsi ci styl nie odpowiada nie czytaj - as easy as it is;-) wklejac bede bo tak wybralam;-) "Ja też jadę, ale dopiero za 3-4 miesiące, nawijam bardzo dobrze, inne języki też trochę znam, a chłopak jest Brytyjczykiem, więc powinno być spoko" na pewno bedzie;-)

Gość do ROR
pewnie masz w wielu kwestiach rację , ale mogłabyś się tak nie wywyższać , jaka to jesteś królewna z innej bajki przez twe mądrości słoma ci z butów wyłazi

"do ROR pewnie masz w wielu kwestiach rację , ale mogłabyś się tak nie wywyższać , jaka to jesteś królewna z innej bajki przez twe mądrości słoma ci z butów wyłazi" wiesz ludzie maja rozne kompleksy ktore chetnie przypisuja innym,;-) ja nigdzie nie napisalam ze jestem krolewna i sama siebie raczej widze jako po drugiej stronie - to ty mi przypisujesz ze sie wywyzszam - z reszta wedlug moich subiektywnych kryteriow nie stanowi to wady - mysle o sobie dobrze i tobie tez tego zycze;-)) bawi mnie ze w pl skonczyl sie niby komunizm czy tez socjalizm raczej - a ludzie nadal chca i domagaja sie rownosci we wszystkich kwestiach i nie cierpia jak ktos odstaje ,a nie daj boze wystaje (nawet jesli to sie dzieje tylko pozotnie;-) a to czy mi sloma z butow wystaje?;-) powiem tak - najlatwiej walic w innych na oslep i pisac jaki "to ktos jest" zmiast spojrzec na wlasne butki - z reszta to ludzie oceniaja w ciszy przed swoim monitorami - komu rzeczywiscie i co i gdzie wystaje;-) amen;-)

odpowiadajac bezposrednio na twoje pyatnie "czy moglabym sie nie wywyzszac" musialabys/labys zdefiniowac co przez to rozumiesz, ale szybciej bedzie jesli zastanowisz sie dlaczego tak mnie postrzegasz - i jelsi tak - to dlaczego moje zachowanie tak cie drazni- podpowiem odpowiedzi nalezy szukac w sobie;-)) mnie np. twoje zachowanie (wywyzszanie sie albo przciewnie) - ktorykoliwke wariant dla siebie wybierzesz - ani grzeje, ani ziebi;-) a ciebie moj wariantt "irytuje" - ciakwe dlaczego?;-)

Gość stella23
hahahaha-inaczej sie nie da kolezanki ROR skomentowac

stella - jest to bardzo mily komentarz i wreszcie ktos zalapal;-))

Gość sipsi
ROR załóż sobie własny watek i tam się wymądrzaj , po jakiego kija wpieprzasz się do cudzego topika i go rozwalasz? napisałaś co myślisz o zarobkach i spadaj