Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak bardzo go kocham

tak bardzo go kocham

Polecane posty

Jestem inteligentną i podobno bardzo ładną kobietą (dorabiam jako hostessa i modelka w weekendy). Jesteśmy razem 5 miesięcy. Czuje się niepotrzebna i niechciana. Czasem przez cały dzień potrafi nie wysłać mi ani jednego smsa. Jak po 2 dniach robie mu o to awanture, przysięga mi, że nie miał czasu, że ma dużo zajęć, że strasznie mnie przeprasza bla bla bla.. Po czym znowu to samo. Dodam że on nie ma pracy nie ma skończonego nawet liceum. Nie robi nic, na utrzymaniu rodziców, jedyne jego zajęcie to picie i spotykanie się z kolegami. Próbowałam dwa razy zakończyć ten związek jednak za każdym razem odpowiadał mi "Proszę, daj mi szanse, bardzo mi zależy,kocham Cie" Na moje tłumaczenie , że czuje się jakbym go zupełnie nie obchodziłą odpowiedział "Jak możesz wymagać tego ode mnie, nie potrafie być odpowiedzialny, nie wynioslem tego z domu, moja mama nigdy niczego ode mnie nie wymagała, na prawde jest mi teraz ciezko" Fakt, matka nie dopilnowala nawet zeby poszedl do szkoly, zamiast tego pozwalala na wszystko i sypała grubą kasą "na przyjemnosci" on ma 21 lat i robi to nadal, tak bardzo go kocham , nie wiem co mam zrobic...

dodam że on spotyka sie ze mna co drugi dzien ale zazwyczaj z mojej inicjatywy, pisze do mnie jak tam w szkole, a dopiero pozniej pytam sie go czy ma czas sie ze mna spotkac, zawsze ma, nawet jak sa u niego kumple, nigdy nie mowi ze nie ma czasu, zabral mnie pare razy do kina, niby wszystko jest okej, ale jak siedze sama i on sie do mnie nie odzywa przez dluzszy czas to zastanawiam sie czy w ogole mu na mnie zalezy

Gość takie usprawiedliwienie
Albo chce z Tobą być albo nie. Z Twojej wypowiedzi wynika, że to Tobie zależy na nim. Jak może mieć dużo zajęć skoro nie pracuje ani się nie uczy? :O Może przestań się z nim kontaktować, zobaczysz jaka będzie jego reakcja. Niech się stara, w końcu jest facetem :O