Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wikolaaaa

MOJA MAMA NIE AKCEPTUJE MOJEGO FACETA

Polecane posty

Gość Wikolaaaa

Witam. Mojego obecnego faceta poznalam poltora roku temu od samego poczatku moja mama go nie tolerowala uwazala ze jest dla mnie za niskii za brzydki i nie ma wyksztalcenia. Nie pozwolila zeby do mnie przyjezdzam jedynie ja moglam jedzic do niego. Jej koelzanki nagadywaly na mojego faceta ze to bandyta ze mi zycie zniszczy itd. Póltora miesiaca temu sie rozstalismy glownie przez to nagadywanie na niego mialam tego dosc. Gdy przestalam sie z nim wydywac moja mama pozwala mi na wszystko jezdzilam gdzie chcialam moglam nawet do nocy siedziec nic nie moiwla a u mojego chlopaka moglam siedziec gora do 21! mja mama zawsze kierowala moim zyciem mimo tego ze mam 21lat ciagle trkatuje mnie jak mala dzieczynke. Teraz jednak postanowilam wrocic do mojego chlopaka Ona gdy sie o tym dowiedziala wpadla w szl zaczela plakac czy nie ma innego na swiecie ze sobie ycie zmarnuje ze on i tak nie ma wstepu do niej do domu. Co ja mam zrobic?

Gość ewtrfsgh
Wyprować się do swojego faceta, jesteś już dorosła więc zachowuj się dorośle.

Gość Wikolaaaa
z wielka checia bym to zrobila ale szkoda mi mojej mamy naprawde.Wszystko mi ona dala niczego mi nie zalowala teraz mowi ze nie umiem tego docenic. Moze dlatego sie achowuje bo ona tez nie miala latwego zycaia z moim ojcem;/ sama nie wiem

jeśli jest wartościowym człowiekiem i się kochacie, to olej mamę i zamieszkajcie razem. w końcu to ty masz być szczęśliwa z człowiekiem, z którym spędzisz resztę życia :) a mama zawsze będzie mamą i jak zobaczy że się kochacie i wszystko się wam układa, to z czasem się przyzwyczai ;) szkoda, żebyś zerwała tą znajomość i później długo cierpiała. takie moje zdanie ;)

Gość ewtrfsgh
Prędzej czy później będzeisz musiała się wyprowadzić wieć lepiej zrób to teraz, nie będzeisz przecież z nią wiecznie mieszkać.

Gość Skubaniec***
Nie wiem, jakie zastrzeżenia do chłopaka ma mama, ale zastanów się, czy nie ma racji. Może widzi coś, czego Ty-zakochana NIE CHCESZ WIDZIEĆ?? :O Może chce Cię uchronić przed zmarnowaniem sobie życia? Popatrz trzeźwo na chłopaka, bo zarzuty mamy są mocne...:O Jeśli jesteś pewna, że chłopak jest wartościowy-zwiąż się z nim a mama będzie musiała z tym się pogodzić...Bo taka jest kolej rzeczy...:)

Gość Skubaniec***
Co oznacza, że jest bandytą i zniszczy Ci życie?

Gość Wikolaaaa
Mojej mamie chodzi o to ze moj facet jest o mnie bardzo zazdrosny. Fakt moze czesto do mnie dzwoni ale nie przesadzajmy znowu. A bandyta go nazywa bo nie da sobie pomiatac i bywa nerwowy. Próbuje zrozmumiec moja mame ale mi sie to nie udaje;/Nie chce sie z nia klocic bo jestem z nia naprawde bardzo zwiazana ale z drugiej strony dlaczego miala bym rezygnowac z faceta ktorego kocham? za mame w koncu za maz nie wyjde