Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagodowamamba

moja siostra chce.....

Polecane posty

Gość jagodowamamba

nazwać córkę Anita :/ nie bardzo mi się to imię podoba ale ona powiedziała że jest oryginalne i bardzo ładne. nie chodzi mi o to że chce decydować o imieniu jej dziecka ale mam pytanie. co myślicie o tym imieniu?(zapomniałam dodać że jest my 7 miesiącu)

Gość sdfghjkl
stare imie,moja 35 letnia kuzynka ma tak na imie.Ale nie takie złe.Lepsze niz te Jadzie, Janinki,Józefinki,Klementynki.

Gość łubudubuDłubułubu
i lepsze niż Andżela , Pamela , Nicole...

Gość kwartnik
ładnie :) nie znałem nigdy żadnej Anity ale imię zapamiętałem z filmu HALLO SZPICBRÓDKA, w tym filmie Anitę zagrała Gabrliela Kownacka, Gabriela też ładnie :)

Gość number zero23
syfne .. podróba Anety

Gość co kto lubi
Mnie się podoba - dosyć oryginalne i nie oklepane, ale jednoczesnie nie wydziwnione. No i kojarzy mi się bardzo dobrze, bo z Anitą Lipnicką ;) Ja to ostatnio spotkałam dziewczynkę, która miała na imię Anika - i tutaj osobiście już bym miała problem, czy aby nie zbyt pretensjonalne... ;)

Gość jagodowamamba
Ciesze się że macie o nim pozytywne zdanie :) chociaż dla mnie trochę dziwnie brzmi...:/

Gość ładne, sympatyczne
bardzo modne było w latach 70, częściowo za sprawą Anity Ekberg, popularnej szwedzkiej aktorki.

Gość ładne, sympatyczne
zapomniałam dodać, że urzędy stanu cywilnego niechętnie nadawały te imiona dzieciom, nie było tego imienia w ówczesnym wykazie. I tak zamiast Anity, zostałam Anetą.