Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izus82

Pokrecone hormony przez pigulki

Polecane posty

Gość izus82

Witam postanowiłam napisać tutaj do Was ponieważ mam taki problem. Stosuje pigułki microgynon 21. W tym miesiącu nie dostałam krwawienia w czasie tej siedmio dniowej przerwy. W dzień ktory powinnam dostac mialam tylko jedna "niteczke" krwi na wkladce i koniec.I teraz moje pytanie czy ktoras z Was tak miała? Robilam test ( negatywny) moj gin kazal zaczac normalnie nastepne opakowanie ( dodam ze mnie nie badal). A w trakcie brania pigulek przeszlam grype zolądkowa. Pozdrawiam serdecznie i czekam na odpowiedzi

Gość izus82
Up up....

hmm ja kiedyś brałam pigułki Diane 35 jakiś czas było ok a potem też nie dostawałam w czasie 7 dniowej przerwy tylko kilka dni po rozpoczęciu następnego opakowania.. lekarz myślał że zapomniałam tabletki, coś poprzestawiałam.. po 2 miesiącach takiej samej sytuacji zdecydowałam się na odstawienie całkowite.. moje okresy przez 3 miesiące były straszne, zrobiłam badania hormonów i wiesz co.. przez źle dobrane tabletki moje hormony były w takim stanie że jak INNY lekarz je zobaczył to się za głowę złapał.. w wieku 18 lat lekarz stwierdził że mam klimakterium przez 2 lata ustawiałam organizm, ciągłe torbiele.. plamienia itp ciąża dopiero coś poustawiała.. a zaszłam po długiej walce..

acha i mojej bratowej siostra brała te same co ja i miała to samo co ja.. klimakterium wcześniejsze.. też się dobre 2 lata potem leczyła

Gość izus82
To mnie wystraszyłaś :( to co ja mam teraz robić ??

Gość izus82
Ktoś mi jeszcze coś podpowie?

Gość izus82
Nikt naprawde nic mi wiecej nie odpowie??