Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nuśka1300

Ciąża, śluz, kłucie jajników...itd objawy ciąży..

Polecane posty

Gość Nuśka1300

Witam Serdecznie. Mam pytanie. Od paru miesięcy staramy się z mężem o dzidzie... ostatni raz kochaliśmy się 2.12, 3.12, 4.12. Zaznaczę, że mam nieregularne cykle z czego wypadało, że 9.12 (+-) powinnam dostać @ a w trakcie całego miesiąca nie zaobserwowałam śluzu płodnego (białko jajka kurzego). Nie dość,że @ się nie pojawiła to mniej więcej 7.12 i 8.12 zaczął mnie kłuć jajnik po 30min przeszło.Ale 10.12 ból był nie do wytrzymania nie mogłam się ruszyć, ani tym bardziej wyprostować .Natomiast 12.12 zauważyłam, mleczno-kremowy śmietankowy śluz w środku pochwy w ciągu dnia wypływa i czuję, że mam mokro.Do tego tempka w pochwie 37,3 i częste oddawanie moczu. Czy jest możliwość, że nam się w końcu udało?I mamy szansę na upragnionego GROSZKA?? ;) Proszę o opinię, jakiekolwiek spostrzeżenia z Waszego punktu widzenia. Cokolwiek. Z góry dziękuję:* Pozdrawiam :*

Gość niem ogeaaaaaaaaaaaaaa
nam się w końcu udalo pare miesiecu sie starasz i piszesz w koncu udalo :O:O:O:O

Gość niem ogeaaaaaaaaaaaaaa
dziewczyno pare miesiecy to jest jeszcze nic :/ upragnionego groszka:O

Gość Nuśka1300
Pisząc na tym formum chciałabym uzyskać jakąs konkretną odpowiedź. Bardzo pragniemy dziecka a w styczniu nam się nie udało (samoistne poronienie) więc się bałam próbować . Staramy się 2 lata....

Gość miskowaaaaa
Nuśka1300 moze zrób test ciazowy? wiem co to znaczy bo ja sie juz bardzo długo staram

Gość dykmanka123
Nuska, jesli nigdy wczesniej nie mialaś podobnych bólu jajnika to moze to byc pewna oznaka ze jestes w ciąży - ale tak naprawde potwierdzic to moze tylko test i lekarz. Tak czy inaczej - zycze Ci z całego serca zeby sie wam udało:)

Gość Nuśka1300
Dzięki dziewczyny za te słowa! Trochę się boję...nie wiem czy na test nie jest za wcześnie. Na gina chyba tym bardziej. Mam ochote pójść na krew :D

Gość Nuśka1300
miskowaaaaa będę trzymać kciuki :)

Gość dykmanka123
O ile piekniej by bylo gdyby kazda dziewczyna ktora by chciala miec dzieciatko po prostu by w tą ciąze zachodzila. Bez zadnych problemów...ale my kobiety jestesmy wytrwałe i wierze ze dzieki temu sie Wam uda. Ja tez kiedys chce zaplanowac swoje maleństwo. Trzymajcie sie dzielnie:)

Gość Nuśka1300
dykmanka123 dokładnie... niestety nie jest tak jakbyśmy sobie tego życzyli....tym bardziej, że jesteśmy 2,5 roku po ślubie moja siostra ma kochanego synka mój szwagier ma piękną parkę, a nam już powoli babcie zaczynają suszyć głowy...;/ Damy radę.. tylko poprostu się boję..;/

Gość Nuśka13100
Zrobiłam sobie test rano....i wyszedł negatywny... może jeszcze za wcześnie...nie wiem już co mam myśleć...ciągle mam nadzieję...;(

Gość miskowaaaaa
Nuśka1300 niom niestety u mnie jest tak samo sisotra ma córeczke ktora ma 4 miesiące nie bawem a szwagierka dwytygodniowego synka amy w styczniu podchodzimy do iui

Gość miskowaaaaa
Nuśka13100 no albo nie ciaza albo za wczas tym bardziej jak piszesz ze masz nie regularne a co na to ginekolog bierzesz jakies tabletki na uregulowanie cyklu? leczysz sie moze na cos?

Gość Nuśka1310
Właśnie nie nigdy na nic się nie leczyłam, nie brałam tabletek antykoncepcyjnych..nic a co do cykli starałam się je uregulować 3 lata temu pod okiem gina ale nic nie pomogło po czym stwierdził, że taka moja karma...Moja babcia i mama takie miały. Dzwoniłam, dzisiaj właśnie do ginki powiedziała, że na stwierdzenie czegokolwiek za wcześnie. Kazała poczekać 14 dni od stosunku...ale sądząc po tym co mówie jest szansa 50/50...;/ tylko ta tempka dzisiaj po przebudzeniu była36,9 troche spadła....okresu ani śladu nic nie boli....

Gość miskowaaaaa
no tak wszystko sie kaze czy ciaza czy nie a zadnych innych badan nie mialas robionych? co z badaniem nasienia? wrogoscia sluzu ,droznoscia jajowodów? hormony mialas owulke masz?

Gość Nuśka1310
Miałam wszystko od a do z... mój mąż również...wszystko jest w porządku...co do owulki w tym cyklu nie zauwżyłam śluzu...a obserwuje co miesiąc...

Gość miskowaaaaa
sluz nie zawsze musi byc a to nie znaczy ze niema owulacji no ja czekam do konca stycznia juz nie moge sie doczekac

Gość Nuśka1310
;) ja już się gubię....powoli... niepokoi mnie ta temperatura...

Gość pierścionek......LOLO
Pewnie zaszłaś objawy dośc ukierunkowane moim zdaniem...zrób test