Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zycieeee

Ile trzeba zarabiac zeby wynajac kawalerke i wyzywic sie??W Rzeszowie

Polecane posty

Gość Zycieeee

Mam18lat a moj chlopak 22 chcemy sie usamodzielnic pracujemy w Rzeszowie Ja chodze zaocznie do szkoly w Rzeszowie a chlopak studiuje w Krosnie mieszkamy 40km od Rzeszowa i tak sie zastanawiamy ile trzeba zarabiac zeby sie utrzymac

Gość Erricomatti
Ja zarabiam 8000netto i jest OK, na wszysko starcza.

Gość Zycieeee
Pytam o realne sumy???w wieku 18lat nie da sie zarobic 8000zl albo chlopak co ma 22lata studiuje tez nie zarobi 8000 czekam na odpowiedzi od ludzi madrzejszych i bez chwalenia sie bo na mnie to wrazenia nie robi

Gość Erricomatti
Sluchaj, odpowiedzialem na Twoje pytanie. Gdybym zarabial 1000zl to bys bytla zadowolona i nie nazwala moich wywodow madrzeniem sie? Dla mnie to realna suma, tak samo jak dla Was, jesli masz wiedze, umiejetnosci i odwage to mozecie zarabiac nawet po 20 000.

Gość Zycieeee
Powiedz czy zatrudnilabys mnie za wypasne stanowisko co moglabym zarobic 8000 po skoncze gim a chodze zaocznie do liceum bez stazu pracy bez doswiadczenie no nie da sie a nieznam nikogo co w wieku 18lat otworzyl cos swojego;-)ale mam jeszcze jedno pytanie jak jest z tym wynajmem dajmy ze wynajmuje kawalerke czy pokoju to place za wynajem 900zl i jakie mam jeszcze do tego doliczone koszty bardzo prosze o odp

Gość Erricomatti
Zatrudnilbym Cie za 10 000 jesli przynioslabys mi drugie tyle dochodu, zatem popracuj nad soba by przynosic dochod ;) A w tak mlodym wieku to glownie handel, czyli zdolnosci "miekkie".

Gość Zycieeee
Ja pracuje w sklepie z odzieza fajna nie ciezka praca ale i kasa marna 1200na reke;/ podchodzisz do klijenta najpier sie pytam czy w czyms pomoc a potem jak ktos przyszedl kupic spodnie to probuje balamucic dobra gadka i klijent jeszcze kupuje np jeszcze druga rzecz czy trzecia to szef super to dorzuci z 100zl czy 200zl ale to cala wyplate mialam na siebie czyli 500zl miesiecznie na ciuszki kosmetyki fryzjer kosmetyczka buty i bilet miesieczny to super a jak z chlopakiem pojde na swoje to juz nie pozwole sobie calej wyplaty wydac tylko na siebie

Gość ksafdsdfdasdf
radziłabym Ci zacząć teraz już odkładać kasę żeby było Wam łatwiej. ja z moim chłopakiem przez rok pracowaliśmy za granicą, przywieźliśmy spore pieniądze (wzięliśmy dziekanke po 2 roku stódiów informatycznych) i teraz zostało nam półtora, a kaska jest na życie, mieszkanie... czasem coś tam dorabiamy na projektowaniu gazetek, ulotek czy tam stron internetowych. za mieszkanie w Krakowie płacimy z rachunkami 1200zł około, plus jedzenie we 2 to jakieś 400zł. schodzi nam co miesiąc niecałe 3 tysiące póki co. a z Niemiec przywieźliśmy dokładnie 96 wspólnie. żyło się skromnie,ale było warto.

Gość gość
Hej, oferty mieszkań w Rzeszowie zarówno na sprzedaż jak i wynajem znajdziesz na stronie http://www.nieruchomosci-kat.pl/domy/w_rzeszowie/ Co do kosztów, to zależy, zawsze możecie z chłopakiem wynająć np tylko pokój (2 osobowy) w domku wolnostojącym, czy w bloku i wyniesie was to wtedy taniej. Koszt takiego pokoju to około ~350 złotych od osoby. Gdybyście dobrze poszukali to za ~1000 może udałoby wam się nawet znaleźć kawalerkę. Na stronie, którą wam poleciłam macie bardzo dużo fajnych ofert. załóżmy że z 500 pójdzie wam na jedzonko i rachunki to i tak jest chyba sporo taniej. Niż w KRK. No i nie trzeba dojeżdżać.