Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaonaonaciekawa

co wolicie? pytanie do facetów :)

Polecane posty

Gość onaonaonaciekawa

witam mam takie pytanie do mężczyzn wolicie kobietę która ma jędrną i ładną pupę a małe piersi? czy duże piersi i płaską pupę? wiem że najlepiej jak by miała i to i to ale z dwojga złego... ?:)

Osobiście wolę małe piersi i takie lubię i jędrny tyłeczek który działa na mnie piorunująco :)

Gość darek_be
cyc musi być:)

Nie patrzyłem takimi kategoriami.Najpierw czy jest mądra i zaradna .Wartości sex-apelu są drugorzednymi.

Gość darek_be
dzielimy się na cycników albo dupników - tak jest i już :), większość moich kolegów woli jednak większy cyc, choć oczywi ście ładny tyłek nie jest zły

dlaczego kretyństwem? Idąc ulicą czy na plaży nie rozgladasz sie za laskami? I na które spojrzysz? na tegie czy tez na zgrabne? Ja zawsze na takie co mają fajny tyłeczek:) i nic w tym złego

Gość darek_be
bo dobrze zrozumiałem? Chodzi o to, za kim się oglądamy, jak kolega wcześniej zauważył? Jesteśmy wzrokowcami

Gość onaonaonaciekawa
nie no nie mówię o wnętrzu tylko o pierwszym wrażeniu a to normalne że najpierw zwracamy uwagę na wygląd :)

Gość darek_be
no właśnie, więc nie ma co się obrażać. Pierwsze wrażenia: cyc, cyc, cyc, od razu rodzi pewne fantazje :)

Gość onaonaonaciekawa
hmmm no ja niestety mam małe piersi ale za to bardzo wypukły tyłek :)

Gość onaonaonaciekawa
a co z tymi które mają małe piersi i płaski tyłek? :) na co u takiej dziewczyny zwracacie uwagę?

ciekawe pytanie,jestem kobietą ale się wypowiem,że nie zawsze jest to najważniejsze-spójrzcie na różne pary,czasami jest kobieta "płaska" i bez tyłka a ma fajnego faceta ... :) ale ja ztych o większysz piersiach i zgrabnych tyłkach powiem,że faceci to wzrokowcy i najpierw gapia się w biust ;)

Gość darek_be
ale może masz ciekawą osobowość i ładną buzię :) też pozdrawiam

Gość Utajnione Bractwo Oranżystów
zdecydowanie male piersi duzy tylek (tym bardziej jesli mozna z niego zrobic uzytek)🖐️

Gość wedwedewff
jestem kobieta ,ale moj facet wolałby małe piersi i jędrny tyłeczek bo on nie lubi dużego biustu a na pupe bardzo zwraca uwage

Gość darek_be
a co z tymi które mają małe piersi i płaski tyłek? na co u takiej dziewczyny zwracacie uwagę? Wtedy patrzę na buzię, musi mieć to coś - bo cały czas mówimy tu o wrażeniach czysto fizycznych.. choć płaskiego tyłka nie lubię

Gość onaonaonaciekawa
no ciekawe odpowiedzi ja właśnie nie chcę nikogo urazić.. :) po prostu pytam bo wiem że każdy jest inny no widzę że zdarzają się tacy co lubią takie jak ja :) fajnie fajnie :)

Gość radykalny bojownik
Nic mnie tak nie kreci jak jędrny tylek. Wtedy tzytzki sie nie licza :classic_cool:

Gość Mayka123
Ja mam bardzo duży biust i płaski tyłek ale za to szerokie biodra. Noszę rozmiar 40. Myślicie, że taka figurka jest ok?

Gość darek_be
nie martw się - jest ok

Gość wodka
zalezy od faceta, ale z posrod opini moich znajomcyh, wola wystajace tyleczki, niz biust ;)