Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyspa kreta

zaczynam starania o dziecko listopad/ grudzień 2011 czy ktoś ze mną ?

Polecane posty

nikulka083 a bierzesz jkaies leki na uregulowanie tych cykli? bo to tez nie dobrze ale znam pary kobiety ktore tez mialy mocno nie regularne cykle a mimo tego zachodzily w ciaze trzeba cierpliwosci

Gość anabellabella
panterka wiem wiem jednym przychodzi łatwo inni musza popracowac ja mam dziwny cykl mam 9dc i juz sluz płodny i bola jajniki jutro wybiore sie do lekarza sprawdze co tam sie dzieje

migotka81 no ja mam nadzieje ze 1 zabieg sie uda chodz to rzadkosc ale zobaczymy jak bym ujrzala te upragione i wyczekiwane 2 kreseczki to nie wiem czy bym mogla do konca uwierzyc czy to byla by jawa czy sen

nikulka, wbrew pozorom nieregularne cykle czasem własnie pomagają zajść, bo kobieta ma świadomość że może się zejść, moja koleżanka tak miała i szybko zaszła...no a ja mega regularne cykle i wcale tak łatwo nie jest...

ja wogle teraz caly cza musze liczyc dni cykle itd bo chodze na konsultacje i badania moje plodne akurat owulka wypada w wigilje no ale my juz sie pogodzilismy ze tak nie mamy szans a 23 mam akurat badania jeszcze i test ptc

panterka, ale może nie zaszkodzi podziałaś? ;) ja niby dziś, jutro powinnam miec owulkę...

migotka81 no moze i tak chodz bez wiekszego entuzjazmu kochana raczej jestem nastawiona na ta iui to zycze ci eby sie udalo w ten magiczny mysle czas noi wszystkim tutaj staraczkom

magiczny, czy nie, postarać się warto, jak ja to mówię brutalnie, no samo się nie zrobi :D

Ja zawsze miałam świadomość, że w temacie starań, ciąży, to zawsze jest znak zapytani...ale dopiero po przejściach mam tego pełną i głęboką świadomość.

migotko a w jakim jestes wieku 30 masz? no mi szczerze to sie marzy miec brzuszk na moje 30 urodziny ktore sa w marcu a w pazdzierniku 4 rocznica to bylby b cudowny prezent naprawde

Gość nikulka083
panterka na regulacje nic nie mam narazie bralam clo na pecherzyk bo mi nie rosl a jak nie rosl to nie pekala chodzi o to aby owulka byla teraz mam przerwe ten 1 mc a kolejny to nie wiem jakie tabletki ale pregnyl na pekniecie a nie wiem czy nie bede brala duphaston czy jakos tak:p panterka jak zaczynacie insemke to juz bliziutko:):):)

nikulka083 tobie tez sie uda zobaczysz zreszta nam tu wszystkim musimy wierzyc mocniutko w to i nie ma innej opcji no bluziutko nie moge sie doczekac chodz jak pisalam nie nastawiam sie ani na tak ani na nie podchodze na luzie ani nie nakrecam sie na tak wole sie pozytywnie rozczarowac niz ze smutkiem

Gość nikulka083
oczywiscie ze tak..:) nie wazne jak dlugo sie starasz najwazniejsze jak zajdziesz aby wszystko bylo ok i dzidzia zdrowa

Gość anabellabella
migotko były staranka były i powiem wam ze jak nam sie teraz udało to nic mnie juz nie zdziwi a tak na marginesie to jestesmy z tego samego roku tylko ze ja z poczatku moze grudzien bedzie dla nas tym magicznym miesiącem ???? tego nam zycze abyzmy rozpoczeły nowy rok z podwójnym szczesciem

Gość nikulka083
sliczne dzieciatka:):):)

Gość anabellabella
dzieci słodkie ja juz zapomniałam jak nasz synek był taki mały..........hmmm....ale człowiek miał wtedy wiele innych spraw na głowie za wiele :):)

anabellabella no trzeba i wierzyc i czekac na swoja kolej ja ciaze siostry bardzo przezylam i szwagierki równiez przeryczalam chyba cala noc im sie szybko udalo po siostra zaszla w ciaze 3 miesace po slubie a siostra meza po pol roku od slubu ale mam juz to za soba ten zły etap teraz mu sie musi w koncu udac po tych 3 latach strasznie dla mnie ciezkich

Gość anabellabella
panterka moja znajoma 4 razy wpadła wrrrrrrrrrrrr zadnego dziecka nie planowała moja bratowa rowniez musisz wierzyc ze kiedys dane ci bedzie zostac mama :):)

Gość witam dzieczyny
My z mężem staramy się już 4 lata o dziecko i nic ... :(. były w tym czasie badania nasienia 4 razy ( wyniki bardzo dobre), ja robiłam badania hormonalne kilkanascie razy, badania ogólne, toxo, cytomegalie, przeciwciala antyplemnikowe, hsg - jajowody drożne, monitoring, co miesiąc owulacja. i nic. W styczniu rozpoczynamy przygotowania do in vitro.

Gość anabellabella
witam dziewczyny witaj wsrod starajacych sie tutaj tworzy sie grupa wsparcia i w grupie razniej :):):)

witam dzieczyny doskonale cie rozumiem wiem jak to jest bo tez mi nie jest łatwo a inseminacji nie prubowaliscie? ja koncze prace i do domu odezwe sie wieczorkiem

Gość niebieska_m
miałam napisac po sniadaniu i mi internet odcieło;/ tak więc witam się z Wami dziewczyny :* lat mam 20, faceta starszego, staramy się o dzidziusia cykl pierwszy. z góry uprzedzam, że nie interesują mnie jakies dogryźliwe komentarze, odnosnie tego że jestem za młoda itd. Mam akurat przerwę w studiach na rok ze względów osobistych i uznaliśmy ze mozna ją wykorzystac na dziecko :) więc :D HEJ WAM :*

Gość anabellabella
niebieska_m witaj jezeli swiadomie podejmujecie decyzje o powiekszeniu rodziny to nikogo raczej nie powinno interesowac ile macie lat to wasza indywidualna sprawa ot takie jest moje zdanie jedni wczesniej do tego dojrzewaja inni później a jeszcze inni wogóle :):) tak wiec powodzenia