Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyspa kreta

zaczynam starania o dziecko listopad/ grudzień 2011 czy ktoś ze mną ?

Polecane posty

Gość wyspa kreta
wczoraj robiłam test ale wyszedł negatywnie, czekam na 18 grudnia termin miesiączki....

Gość anabellabella
witajcie dziewczyny oj puściutko tutaj dziewczyny mam pytanie otóż mam 10 dc i mam mocne bóle jak na @ i do tego śluz płodny, czy jest to możliwe abym miała juz owulacje przy cyklach 32-35 ??? czy któraś tak miała ?? mój lekarz jest na urlopie wiec nie mam jak tego sprawdzic gdyby nie fakt że to poczatek cyklu to przypisywałabym takie objawy na ciaze ale to niemozliwe...wiec musi to byc jakas silna owulacja przyznam sie ze pierwszy raz mi sie cos takiego zdarzyło przewaznie obserwowałam swoja owulacje w 14-16 dc czy mogło sie cos poprzestawiac?? az tak

Gość anabellabella
wyspa kreta witaj test warto zrobic po terminie @ tak jest pewniej zdrza sie ze niektórym kilka dni po terminie @ wychodzi pozytywny ja przy pierwszej ciazy nic nie czułam tzn nie odczuwałam żadnych objawów i nie zwracałam uwagi na to że @ mi sie spóźnia, wtedy miała nieregularne a test zrobiłam bo wybierałam sie do gina i kazał zrobic :):):) nawet przez mysl mi nie przyszło że moge byc w ciazy...wiec test zrobiłam i sobie poszłam jak wróciłam to o mało sie o pralke nie zabiłam :D:D:D

Gość anabellabella
witaj migotko hahaha skoro mam owulacje to super akurat maz wyjechał :D:D:D my to mamy szczescie

a miałaś tak wcześniej? kto wie co to jest, może jednak ciąża, co? ;) wiesz ja niby mam regularne, w tamtym roku zdarzyło mi się tydzień opóźnienia, to już nie pamięta kiedy tak było...ale i tak odkąd bardziej siebie obserwuje, to te cykle są różne...w tamtym cyklu miałam dośc mało płodnego śluzu, w tym sporo więcej...ale już 2 cykl nie mam krwawienia śródcyklicznego, a wcześniej je miałam, tzn. nawet 2 cykle po laparoskopii...

Gość anabellabella
ciaze raczej wykluczam :):) bo miałam @ wiec stawiam na owulacje zresztą jeżeli coś tam sie jednak utworzyło to niedługo sie o tym przekonam :)

ja bym chciał mózg wyłączyć i żeby dopiero wrócił, jak będzie po terminie okresu i go nie będzie :D

na szczęście ten najgorszy tydzień przed okresem wyjeżdżamy do rodziny na święta, więc będę mniej myśleć ;)

Gość anabellabella
ojjj ja jestem bardzo niecierpliwa no i przede wszystkim chce zawsze od razu wszystko wiedziec :):) jakbym miała karton testów ciazowych to bym tez testowała przed @ :D:D:D

mnie to testowanie nie ciągnie przed terminem, bo wolę dostać okres, niż zobaczyć 1 kreskę...no ale myślę o tym wtedy...

Gość anabellabella
nie wiem dokładnie która pierwsza jest w kolejnosci do testowania ale chyba migotka ja dopiero po swietach :):) a tobie panterko życze powodzenia dziewczyny cos sie nie odzywaja zapewne przygotowuja sie do swiat :):)

witam ;) widze, ze nie jestem sama ;) od poczatku tego miesiaca staramy sie z narzeczonym o bobaska ;) zobaczymy co z tego wyjdzie ;)

chyba mamy ta sama sytuacje, ja tez mam zamiar robic test po swietach ;)

mam nadzieje , ze sie uda ;) nie wiem dlaczego, ale przez ostatnie 2 dni jajniki mi promieniowaly , tzn bolaly ale nie bardzo..

e nie ma co się doszukiwać, wiesz prawda jest taka, że nawet jak się coś dzieje, to i tak wielka niewiadoma, czy ta ciąża do terminu okresu się utrzyma...

sama nie wiem juz co myslec .. nie mam zamiaru sie nakrecac, bo to nie na tym polega.. ale chcialabym zeby sie udalo ;)

dziewczyny musze doczytac topik bo nie bardzo sie orientuje kto co przeszedl ;)

chcialabym juz wiedziec czy sie udalo ;) ta niepewnosc dobija