Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i co?

PYTANIE DO CIĘŻARNYCH ALBO ŚWIEŻYCH MAM

Polecane posty

Gość no i co?

Pamiętacie swoje pierwsze bardzo wczesne objawy ciąży? Słuchajcie, mam cykle różnej długości, okres powinnam dostać najpóźniej w piątek, wiec za dwa dni. Ale zauważyłam dziwne objawy u siebie (takie których nigdy wczesniej nie mialam przed okresem): -od tygodnia bola mnie piersi -bolą mnie obydwa jajniki -boli mnie brzuch, tak jakbym juz zaraz teraz miala dostac okres -lekkie zawroty głowy kochalam sie z mezemw zasadzie w prezerwatywie, moze jedno dwa wejscia byly bez.. co obstawiacie?

Gość hhiii
czy na prawde tak ciężko jest kupic test??? On nie kosztuje 50 zł! Skąd moge wiedziec czy jestes w ciazy czy nie? ja mialam dokladnie objawy jak na okres i nie zadawalam głupich pytan. Miałam watpliwosci, zrobilam test.

Gość justinki
kaza kobieta ma inne objawy ciazy, ja np. mialam bardzo wczesne mdlosci, wstret do jezdzenia samochodem bo od razu mnie dzwigalo... aa i zylki widoczne na piersiach i dekoldzie. Tak wiec ciezko stwierdzic, aczkolwiek napewno moga to byc objawy ciazy. Ale nie musza

Gość no i co?
oczywiscie, ze robilam test 2 dni temu i wyszedl negatywny. Najwczesniej moge go zrobic jak w piatek mi sie nie pokaze okres, dlatego pytam jakie wy m ialyscie pierwsze objawy. Ja sie nie pytam czy jestem czy nie..

Gość mamama27
objawy zaczynają się tak od 7 - 8 tyg ciąży - w terminie @ jest to 4 tydzień - więc wg mnie - wmawiasz sobie i tyle

Gość no ro to
ech, dwie ciąże i dwa razy wszystko dokładnie tak samo jak przed zwykłym cyklem. Nic innego. Oprócz braku okresu. Zróbże test i już.

Gość justinki
nie zgadzam sie,ze objawy zaczynaja sie od 7 tygodnia. Ja przy pierwszej ciazy mialam objawy niemal tydzien po zaplodnieniu. Rzadko to sie zdarza,ale sie zdarza. Poczekaj z tym testem do tego piatku, jak nie pojawi sie @ to zrob test. I bedziesz wiedziala o co chodzi :)

Gość hhiii
Mnie sie lekkie objawy zaczely pod koniec 6tc, wiec moim zdaniem lekko sobie wmawiasz. Zrob test w pt, bedziesz wiedziec

Gość no i co?
No ok, a jakbym zrobila dzisiaj to myslicie ze powinno cos byc widac? bo cyklmoj trwa 26-29 dni...czym mam sie kierowac, krotszym czy dluzszym?

Gość hhiii
Jesli nie mozesz wytrzymac, to zrob dzis, ewentualnie powtórz w pt