Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aniol ciemnosci...

KURIER - problem, co robic?

Polecane posty

Zamówiłam gry na XBoxa z netu i kupujac zaznaczylm ze chce aby paczka przyszla do mnie na adres pracy, podalam nazwe zakladu pracy, moje dane i adres. zawsze tak robie i jest ok. Dzis problem w tym ze sledze przysylke na stronie UPS i dopatrzylam sie ze paczka zostala wyslana na adres jaki podalam ale nie napisali ze to firma, tylko sprzedawca wysłal na adres: Moje Imie i nazwisko, Krakowska 6 . Problem w tym ze ten adres to blok, w ktorym jest 200 mieszkan, a na dole pawilony, wsrod nich moja firma.... Skad kurier teraz ma wiedziec gdzie dostarczyc przysylke? Przeciez nie wie ze ja pracuje w takiej i takiej instytucji, tylko ma adres gdzie moze to byc 200 mieszkan i 10 firm

Gość karrambas
Zadzwoń do UPS? Taka luźna sugestia...:)

Gość co z problem? będzie dzwonił
do Ciebie :) chyba podałaś nr kontaktowy?

Dla mnie problem... na szczescie wiekszych nie mam. zależy mi zeby nie bylo problemów z dostawa bo to gry na prezenty, ktore chce dac chrzesniakom do piatku, bo pozniej wyjezdzam i wroce po sylwestrze. jak nie odbiore dzis paczki, to wroci do sprzedawcy, znow wysle itp. wiec nie mam na to czasu

Gość co z problem? będzie dzwonił
No co Ty ;) do mnie zawsze dzwonią i nie robią problemów.

Gość wefdcc
no wlasnie zalezy od kuriera, im z reguly nie oplaca sie zwracac paczek, wiec dzwonia. ale z kolei teraz okres swiateczny, wysylek maja w pizdu i jeszcze troche, wiec moze byc nieciekawie ...

Gość ale o co chodzi pani lodzi???
ups ma w regulaminie dostaw, ze próbuje 3 razy dostarczac paczkę , ale tylko raz dziennie . módl sie zeby ten kurier faktycznie zadzwonił albo był miły i nie odjechał jak tylko cie nie znajdzie. we wrocku tej firmy nie polecam niestety .

No wlasnie dlatego sie denerwuje... Wczoraj byl u mnie kurier z innej firmy konkurencyjnej z paczka sluzbowa i powiedzial ze juz sie sam nie ogarnia, paczki pomieszane, jada nie w ta strone Polski, wszystko trwa dluzej i jeszcze problemy. boje sie ze ups tez jest zawalony na swieta i bedzie problem. Boze, zeby tylko kurier zadzwonil

Gość gilenaaaa
oo jaaaaaaaaaaa mialam firme i swiadczylam uslugi dla UPS:) wiec tak,kurier zadzwoni,bo nie bedzie wiedzial gdzie ta paczke ma doreczyc. poza tym, znajdz nr telefonu na ich stronie,do oddzialu w twoim miescie i zadzwon i poinformuj jaka jest sytuacja. nie wiem czy dadza ci nr do kuriera, ale zapytaj i mozliwe,ze otrzymasz. kazdy z nich ma sluzbowe telefony. mu tez zalezy,zeby pozbyc sie tej paczki. a z jakiej firmy kurierskiej konkurencja byla? z siodemki?> tam to balagan maja:)

Gość gilenaaaa
aha i tak, sa zawaleni na swieta, jest mnostwo przesylek, takze mam nadzieje,ze podalas godziny odbioru,zeby nie bylo tak,ze wieczorem przyjedzie:)

Gość gilenaaaa
no jak z siodemki,to nie dziwie sie:) tam to sie dzieje:):D dzwon do ups-a i tyle,a nie na forum sie zalisz:)