Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carpee_08

Gdzie w krakowie mieszkać?

Polecane posty

Gość carpee_08

Zamierzam kupić mieszkanie w Krakowie, czy ktoś z Was mógłby mi polecić coś na ruczaju, z tego co wiem teraz to tam w realizacji i w dalszych planach jest osiedle europejskie. Jestem osobą aktywną i lubię spędzać czas na świeżym powietrzu, rower to jest to co lubię! Nie chcę mieszkać w samym centrum Krakowa, ale też nie chce mieszkać poza. Pracuję w ścisłym centrum, więc dojazd też jest dla mnie bardzo ważny, ale ma być szybki tramwaj, mam nadzieję, że szybko. Może ktoś z Was już jest szczęśliwym posiadaczem czterech kątów w europejskim? byłabym wdzięczna za parę słów, opinie;) pozdrawiam!

Gość enedue
na ruczaju to podobno najlepiej na Europejskim. ceny nienajgorsze, a okolica ładna.

Gość chodzi ci o kapciowego
najlepiej na Wawelu, zimny lech pod ręką i jest co zajarać, marycha też obok.

Gość inesines666
Zgadzam się co do europejskiego. Mieszkam tam od paru miesięcy. Faktycznie, zanim się wprowadzałam, miałam obawy, że może będzie mi sprawiał problem dojazd do centrum etc., ale teraz nie żałuję, że tu zamieszkałam, Jest fajnie, cicho, okolica w porządku. Ceny lepsze w porównaniu z innymi lokalizacjami Krakowa, a uwierzcie mi, że mieszkałam już w różnych zakątkach tego miasta:)