Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaavaa

wlamanie do mieszkania

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaaaavaa

ktos mi się wczoraj włamał do mieszkania przez podważenie drzwi balkonowych. Zostawił ślady butów w błocie w całym domu, troche porozgrzebywane rzeczy w szufladach, pootwierane szuflady. Dziwne, że nic nie zginęło. Aparat cyfrowy, DVD, kino domowe, drukarka, nawet nowy odkurzacz w kartonie nie rozpakowany został. Ogólnie nie trzymamy kasy w domu, biżuteri nie mam dużo. Pierścionki zlote na sobie. Kolczyki tylko dwie pary, złote - ale zostały. Dużo sztucznej biżuterii - też zostalo. Kosmetyki markowe, perfumy. Nie wiem- dobrze, ze nic nie ukradli i nie zdemolowali mieszkania. Mieliście coś takiego kiedyś????

Gość przekaźnik
to masz farta słyszałem o ciekawszym włamaniu , weszli i buszowali a któryś z nich nasrał ogromne kuupsko na środek dywanu i zostawili kartkę z napisem, góówno masz i zamykasz

Gość aaaaaaaaaaaaaaavaa
i tak myślę, czy nie zapuka za kilka dni do drzwi ubezpieczyciel albo firma montująca rolety antywłamaniowe.

Gość aaaaaaaaaaaaaaavaa
wiesz, też o tym myslałam, że mogli właśnie coś takiego zrobić, albo inaczej się zemścić, że nic nie ma tzn kasy, czy brylantów

Gość peedobeer
Brylantów hahaha bo ludzi w mieszkankach stać na brylanty, zejdz na ziemie :D:D:D

Gość aaaaaaaaaaaaaaavaa
a czemu nie stać??? brylanty teraz kosztują z 5tysięcy! To dużo?????

Gość peedobeer
Dla mnie nie duzo ale nie kupuje sobie bizuterii z brylantami. Poza tym ludzie ktorzy kochaja taka bizuterie najczesciej maja wille na obrzezach miasta a nie klity w blokach i zlodziej musialby byc debilem zeby liczyc na brylanty D:

Gość aaaaaaaaaaaaaaavaa
i się zaczyna. nie napisałam, że mam klite w bloku. nie będę się rozpisywac jakie mam mieszkanie i gdzie i jak wygląda i czy mnie stac na brylanty czy nie. Zastanawia mnie sam fakt, ze nic nie zginęło. I co to może znaczyć. Mamy wiele rzeczy w mieszkaniu, które można wynieść i upłynnić.

Gość zapłaciłabym
dziwne, ze nie ukradli nic. może zainstalowali kamerki :)

Gość może szukali kasy
moja siostra miała podobne włamanie i zabrali tylko kasę, a było sporo innych rzeczy do zabrania. no i druga opcja, może ktoś im dał cynk na Twoje mieszkanie i szukali czegoś konkretnego, a wcale nie było tego u Ciebie..

Gość Eunika

Dziwna sytuacja. Do mnie też się kiedyś włamali i nic nie ukradli, ale z prostego powodu – wszystkie pieniądze były w sejfie (https://www.sejfy-stalpol.pl – polecam!), a nie mieliśmy TV, laptopy przy sobie, więc nie było za bardzo co zabrać. Chociaż z drugiej strony, z domu mojej znajomej zabrali wszystko, włącznie z meblami i ciuchami, wróciła po wakacjach do kompletnie pustego mieszkania, zastała gołe ściany. 

Gość zeta

nawet za darmo bym nie chcial twojego DVD ,drukarki czy kina domowego. Kto to potem kupi? Ledwo na flaszkę starczy.