Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

25-latek

obcasy

Polecane posty

ja bym chciał, jeżeli jesteś szczupła. Ale sama nie wyszłabyś z taką inicjatywą?

w mojej poprzedniej pracy miałem młodą kierowniczkę, która wiedziała, że mnie kręci i wykorzystywała to w różny sposób. A to kazała mi robić rzeczy, których niby nie musiałem robić. Lubiła czytać moje sprawozdania siedząc na moim biurku. Wiedziała, że wtedy nie będę mógł się skupić na tym, co mówi i będzie mogła mnie poopieprzać.

ale tak serio. Stosowałaś podobne metody, jak moja była kierowniczka wobec swoich podwładnych?

ok, ja też już spadam, bo też nie mam za bardzo czasu. Dzięki za rozmowę. Rzadko można tu normalnie pogadać nie będąc wyzwanym od zboczeńców czy innych popaprańców.

Gość igram
lekko zboczona ona:) a mnie się podoba że mimo stanowiska;) zachowałaś pewną frywolność:)

Gość fan nóżek
ja też lubię obcasy i chciałbym by jakaś ładna dziewczyna po mnie przeszła w takich seksownych bucikach, mogła by potarmosić też nimi moje klejnoty

Gość fan nóżek
hej dziewczyny jak założyłyście dziś obcasy do pracy?

Gość a ja jestem mężczyzną
a do pracy (do garnituru) założyłem buty na 7 cm szpilkach

Gość aneczzka
Nie, hehe ja już nie wiem jak ludzi może to "jarac"... __________________________________________ Każdy znajdzie coś dla siebie - www.dyskrecja.pl

Gość fan nóżek
szkoda zboczona że nie pracuję w twojej firmie bo z chęcią bym ci te kozaczki wycałował i brał w usta obcasy a ty zrobiłabyś ze mnie swój podnóżek no pracując na komputerze :-)

Gość oleczka22
A wiecie czemu ja czesto zakladam wysokie obcasy? bo lubie widok sliniacych sie facetow :P

oleczka22: serio, tak się ślinią na Twój widok? Czujesz wtedy nad nimi dominację?

Gość oleczka22
Brzydka nie jestem, figura tez zgrabna mysle:) wiec zerkaja na mnie a mi sie to podoba