Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez kompleksow onaaaa

mam problem

Polecane posty

hej dziewczyny, mam problem natury takiej ze moj poprzedni facet o malo co mnie nie wpedzil w kompleks na punkcie c**. Mial do niej obrzydzenie nie chcial jej calowac a jak dotykal to nawet na nia nie patrzyl! nie jestem zadnym parchem jestem zadbana atrakcyjna dziewczyna i zawsze jestem tam pachnaca bo mam bzika na punkcie higieny, problem jest taki ze on uwielbial buleczki a ja niestety jestem malutkim motylkiem. mi sie ona calkowicie podoba:)) tylkoze mam problem teraz z kontaktami z innymi facetami boje sie zblizenia... i wychodzi na to ze wszytskich splawiam... moze jakas dziewczyna miala podobny problem???

wlasnie nie wiem czemu z nim bylam a bylam z nim dobrych pare lat!! a co najciekawsze przez te wszytskie lata czulam sie niedowartosciowana

Gość samotnaAnka..
Twoj ex to jakiś idiota, krytogej, lub naprawde pedofil. Moze naogladał sie sztucznych fotek, retuszowanych cipek. Prawda, mam 4 przyjaciółki, i tylko jedna z nas 5, ma cipke bułke (tylko kreska, prawie 0 warg mniejszych) wiec chyba mało ma takie cipki w dorosłmym zyciu. Nawet nie martw sie, bo tamten chłopak to jakis zbok.. rozumiem, wielki siny pomarszczony motyl. 3cm jedna warga itp... ale nie mały... zapomnij o tym pedofilu..

juz o nim zapomnialam, ale ten problem siedzi w mojej glowie kurde nie wiem czemu bo mi ona sie bardzo podoba.... i nie wiem jak go wyrzucic z mojej glowki hmmm

i nawet pan mily sie wypowiedzial.... dzieki za rady ;) tylko ze ja wlasnie nie mam z tym problemuz dotykaniem sie i oswajaniem bo to zabrzmi nieskromnie kreci mnie moje cialo :) tylko jest jeden jedyny problem tylko w tym, ale chyba po porstu musze sie przelamac i dac sie wyniesc na wyzyny

moja żona po porodzie nadal na bułeczke. Niestety jeszcze nie pozwala mi lizać. I wydaje się być ciaśniejsza.

Gość doświadczona!!!!
pendzior moja żona po porodzie nadal na bułeczke. Niestety jeszcze nie pozwala mi lizać. I wydaje się być ciaśniejsza. A co ma budowa waginy do porodu?!! uważasz że motyl sie robi po porodzie:o to sie myslisz.