Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joasiasia

Nietypowy sluz przed okresem

Polecane posty

Gość joasiasia

Hej dziewczyny mam pytanie zawsze mam bialy kleisty gesty sluz przed okresem (24dc mam dzis a cykle 28dni uzywam nuvaring) .jednak dzis moj chlopak zauwazyl ze mam sluz troche ciagnacy sie przezroczysty lekko lepki. ja zaobserwowalam ze szyjka polozona jest nisko. czy powinnam sie martwic ta sytuacja? j czy hest taki sluz w tym dnii czyms nietypowym???prosze o odp:)

Gość joasiasia
Up up:(

skoro używasz nuvaring to śluz jest zagęszczony z powodu hormonów, aby stał się nieprzyjaznym środowiskiem dla plemników, może wyglądać różnie i tyle

Gość joasiasia
Ni tak ale zaqsze byl bialawy . .

to nie ma znaczenia, Ty masz teraz sztuczny cykl, więc śluz nie musi zawsze w tym samym czasie wyglądać tak samo, poza tym skoro używasz krążka i pewnie nie stosujecie prezerwatyw to na jakość śluzu mogą też mieć wpływ różne bakterie czy infekcje, no i tak jak mówie - jak kobieta ma naturalny cykl to wtedy ma prawo sie spodziewać, że w dni płodne śluz będzie wyglądał tak a nie inaczej, w dni niepłodne będzie inny itp. a Ty naturalnego cyklu nie masz, więc Twój śluz nie musi zawsze być taki sam

jeszcze dodam, że jak ja brałam tabletki, to też miałam różny śluz, czasem taki czasem inny, w ogole na to uwagi nie zwracałam, to nie ma znaczenia w momencie gdy konsystencja śluzu jest zmieniona pod wpływem hormonów, wiec nie martw się ;)

Gość joasiasia
Dzieki za odp!! ktos keszczw mial takie doswiadczenia??