Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczeekujjaca

po jakim czasie od

Polecane posty

Gość oczeekujjaca

wykonania testu i pozytywnego wyniku, poszlyscie do ginekologa na wizyte?

Gość anooretl
oj różnie z tym jest, ale osobiście nie radzę iść przed 6 tc, a najlepiej jakoś ok. 8 tc...

Gość MuFFFFfffinkA:D
5 czerwca test wyszedl mi pozytywny a 16 czerwca mialam wizyte :) Bardzo szybko "zdiagnozowalam" u siebie ciaze i wiedzialam ze na usg moze byc jeszcze niewidoczna, dlatego wstrzymalam sie kilka dni :)

Gość oczeekujjaca
aha, czyli jesli ja dzis zrobilam test i wyszedł pozytywny, i sie umowiłam na przyszly wtorek to nie jest jakos bardzo pozno? Bo troche jedynie sie obawiam, ze od czasu do czasu na papierze widze takie lecitko na rozowo zabarwione fragmenty sluzu - ale b malo tego jest. Czy to powod do niepokoju ?

Gość oczeekujjaca
moglby mi ktos odp ?

Gość anooretl
a dokładnie który to tydzień będzie?

Gość zuzilla80:)
21 października dowiedziałam się, że jestem w ciąży, u lekarki byłam w 7 tygodniu czyli po ponad dwóch tygodniach, bo nie było miejsc. Pani doktor powiedziała, że wcale nie trzeba wcześniej przychodzić, a i tak usg miałam dopiero w 12 tygodniu, bo ona nie zaleca tego pierwszego w 8t.c. jeśli wszystko jest ok. Nie spiesz się, ale też nie przeciągaj za długo :)

Gość ja poszłam...
ja poszłam od razu kiedy zobaczyłam dwie (druga baaardzo bledziutka) kreski! lekarz na usg oczywiście nic nie zobaczył. zlecił wykonanie bety. wykonała dwa razy by upewnić się czy jest właściwy przyrost hormonu. ciąże na usg potwierdził w moim przypadku ok 7-8t.c. powodzenia :)

Gość oczeekujjaca
Bo troche jedynie sie obawiam, ze od czasu do czasu na papierze widze takie lecitko na rozowo zabarwione fragmenty sluzu - ale b malo tego jest. Czy to powod do niepokoju ?

Gość oczeekujjaca
moglby ktos cos odp ?

Gość khdfasgdfi;sbv
mówią, że może coś takiego być, ale w każdym przypadku powinien wypowiedzieć się lekarz