Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka8889

spozniajacy sie okres wynikiem stresu ?

Polecane posty

Gość anka8889

wiem , mam pewien problem cykle mam 27 dniowe , 10 grudnia powinna dostac okres ale go nie ma :( w ost czasie przechodzilam silny stres zwiazany z praca . I zastanawiam sie czy to ma cos wspolnego ? miala ktoras z was tak ? od wczoraj cos brzuch mnie boli , nic wiecej .

Gość kurwaaaaaa
tak ciezko zroibc test ciązowy skad my to mamy wiedziec :O

oczywiście, że stres może opóźnić okres, wiele czynników ma na to wpływ, poza tym organizm kobiety to nie zegarek ani komputer, nie zawsze musi być wszystko idealne regularnie, zawsze może sie coś nieoczekiwanie przesunąć :) ale jeśli uprawiałaś seks bez zabezpieczenia i masz obawy co do ciąży to zrób test ciążowy, chociaż ból brzucha świadczy pewnie o tym, że okres nadchodzi, też własnie mi się spóźnia, ale już od paru dni pobolewa mnie brzuch i dziś dostałam plamienia więc zbiera się tylko powolutku :)

Gość anka8889
moniak dzieki :) , uprawilam seks z zabiezpieczeniem ale wiadomo to roznie bywa . Pewnie masz racje . Dzieki uspokoiłaś mnie

a mój kochany był prawie 2 tygodnie w delegacji i hm wiem bo ostatnio sie o to bałam bo zrobilismy to bez zabezpieczenia, ale teraz w 18 i 19 dzien cyklu zrobilismy to bez zabezpieczenia, jedyne co to wyliczyłam dni, do okresu mam jeszcze troche czasu bo zazwyczaj trwa 28-29 dni, jednak ostatni miał 33 dni, troszke sie boje...tym bardziej , że przez ostatnie dni doświadczyłam strasznego stresu....myślicie, że powinnam być spokojna...? dziwnie sie czuje...ale tak Go kocham, chcieliśmy być blisko, tęsknilismy...ale jeszcze nie mamy odpowiedniej sytuacji dla dzieciątka.

Gość anka8889
mnie zawsze pobolewaly piersi teraz od wczoraj brzuch a piersi nic i dlatego czuje sie nie pewnie :( ale zobaczymy

no skoro był seks bez zabezpieczenia to oczywiście, że mogłaś zajść w ciążę, tym bardziej jak nie zawsze masz regularne okresy

:(((( no zawsze są po 29 dni, ostatni był 33, jeju :(((( zestresowałaś mnie jeszcze bardzij ;(. ale dziękuje za odpowiedź.

zawsze jak sie uprawia seks bez zabezpieczenia to mozna zajść w ciążę, to chyba jasne i oczywiste, jeśli ten cykl również miałby trwać 33 dni to trafiliście idealnie w dni płodne tak w ogole...

wime o tym, że jak sie kocha w taki sposób to tak jest. Hm wg tego co tłumaczyła mi moja ciopcia to wtedy miałam dni bezpłodne....mam ochote sie zabić normalnie.;(;( juz nic tutaj nie napisze. czekam na okres i już....musze sie wyluzować, a nie jeszcze bardziej stresować, czuje sie kretynem, czuje sie kimś gorszym.. w zeszłym miesiacu sie doś cpowaznie pokłóciliśmy i baaaardzo to przeży am i podejrzewaam, że dlatego spóźni mi sie okres, a w tym miesiącu bardzo zranił mnie mój tata, wręcz złamał mi serce, Jeju chłopak mi zaufał, pytał czy jest bezpiecznie....wg moich wyliczen, tak jak tłumaczyła mi moja ciocia to powinno być okej, alę dziękuje Ci, że odpisałaś.....tylko nie potępiaj mnie już BŁAGAM.

89 to Twój rocznik pewnie wiec jesteś w moim wieku, także powinnaś sama umieć ogarniać dni płodne a nie sie cioci pytać, która zresztą mówi Ci źle bo dni płodne są zawsze 14 dni przed kolejną miesiączką, nie w połowie cyklu tylko 14 dni przez kolejnym okresem więc w cyklu 33 dniowym owulacja wypada na 19 dzien cyklu

hm wiesz moja Mama nie żyje, zmarła kiedy "szłam" do 3 klasy liceum, więc nie miał mi kto wytłumaczyć takich rzeczy, a moja ciocia, jest moją matką chrzestną i co to za różnoica jaki rocznik....mój partner jest moim pierwszym facetem, pierwszym partnerem sexualnym, co ma być to będzie, ale nie pomogłaś mi....bo uważam, że jeden dzien to jeszcze nie tragedia, kochamy sie i powiedział, że w razie czego to nie będzie tragedia, ale myśle, że jednak przyjedzie okres bo czuje sie tak właśnie jak zawsze przed okresem. Dziękuje za Twoje zdanie, ale już nic do mnie nie pisz.