Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gyjuytgjkty

ODSTAWIENIE TABLETEK ANTY PO 4 DNIACH STOSOWANIA

Polecane posty

Gość gyjuytgjkty

zaczełam brac pierwszą tabletke zgodnie z instrukcja czylia 1 dnia miesiaczki. Wczoraj nie zażyłam juz tabletki, bo zauwazyłam ze zle sie po nich czuje i tak jakby okres sie przedłużył. Czy przestane krwawic jesli rzuce to dziadostwo? bo juz jestem po miesiaczce

Gość ale to jest normalne że się
krwawi przy pierwszych tabletkach....ja miałam plamienia prawie 2 tygodnie,też na początku źle sie czułam,miałam dlości ale potem wszystko przeszlo.Po prostu organizm sie pryzwyczaja do tabletek i tak reaguje.Ja na Twoim miejscu nie przerywalabym,wzilabym opakowawanie do konca,zawsze potem mozesz rzucic ale daj organizmowi cas na przyzwyczajenie sie do tabletek.

Gość gyjuytgjkty
czyli jak wezme pominieta dawke to nie bede krwawic?

Gość gyjuytgjkty
a jak wezme pominieta dawke z powrotem i bede je brac to nie bede miec tego okresu tylko lekkie plamienie tak?

Gość ale to jest normalne że się
podczas pierwszego opak.pigułek miałam 5 dni normlany okre a potem prawie 3 tygodnie leciutkie plamienie,tak lekkie,ze wystarczaly na niego wkladki higieniczne,potem minelo.Podczas nastepnym opakowan pigulek nie mialam juz tych plamien. A jakie w ogole pigulki bierzesz? Ja Cilest.