Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amercica

CAMP LEADERS - był ktos?

Polecane posty

Gość amercica

Czy jets tu ktoś, kto był na takim wyjeździe?:)

Gość amercica
moge miec wiec do Ciebie kilka pytan? :) zastanawiam się nad wyjazdem razem z chlopakiem, jednak mamy troche watpliwosci: -wiesz moze jak wyglada wyjazd na obóz we dwójkę? Jeśli mam jechać na ten program to tylko z moim chłopakiem w to samo miejsce. Już jedną rozłąkę przeżyliśmy, przez mój wyjazd na Erasmusa, dlatego też z jednej strony wiem, ile wyjazd tego typu daje korzyści, a z drugiej wiemy jak to jest być tak długo osobno... Ile % szans mamy na to, że trafimy w to samo miejsce, jeśli nasze aplikacje będą podobne i zaznaczymy u konsultanta, ze chcemy byc razem? -co, jeśli znajda nam pracę w rożnych miejscach? da się coś z tym zrobić? -jak wyglada sprawa z zakwaterowaniem? musielibysmy mieszkać osobno? -jorientujesz sie może, jak najlepiej załatwić sobie srpawę z sesją? nie wiemy przeciez nawet jeszcze kiedy będą egzaminy w sesji zimowej a co dopiero letneiej :P obrone przesune sobie bez problemu (bo jestem na 5 roku) ale co z egzaminami? wyjazd najczesciej obejmuje, jesli dobrtze jestem poinformowana 3 miesiace (lipiec, sierpien wrzesien? czy inaczej? dokladne daty pobytu i pracy ustala sie z pracodawca mailowo czy inaczej? -a co z kasą? zarabia sie przez okolo 2 miesiace jakiś 1000 dolarow, wystarcza to na podroże? czytalam kiedys artykul w gazecie o tym i dziewczyna opowiadala, ze to co zarobila zwrocilo jej to co musila zainwetsowac na poczatku (w sesnie koszt wyjazdu), zwiedzila troche stanow i jesczze jej zostalo. Cos mi sie nie wydaje, ale nie mam pojecia jakie sa ceny podrozy w USA, dlatego pytam :) Wiem, ze sie rozpisalam...ale mimo wszytsko, licza na Twoją pomoc :)

Gość amercica
halo wasaba jestes tam?

Gość americaca
halo ? :)