Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia2121

pomocy

Polecane posty

Gość kasia2121

wczoraj pomoglam swoja reka dojsc chlopakowi, po czym on mial erekcje nie wiem jak to napisac. Przed powiedzial zebym wyjela reke ja to zrobilam, i on wtedy doszedl. Pozniej powiedzialm mi ze nie wie czy cos bylo za nim wyjelam reke tzn nie wie czy poleciala mu wczesniej sperma. On wogole mnie nie dotykal, gdy wrocilam do domu od razu umylam rece w plynie i zimnej wodzie nastepnie zmienilam szybko bielizne nie dotykajac za bardzo jej. i teraz sie martwimy z moim chlopakiem czy moglam wpasc dodam ze nie ditknelam swojej. prosze o szybka odpowiedz. boje sie bo ostatnio boli mnie podbrzusze, mdlosci mam i plecy mnied bola mam rowniez oplawy. czy to moze byc ciaza dodam ze mam nie regularnea miesiaczke, teraz powinnam miec 21 grudnia. czy to ciaza pomocy?

Gość sdfghjkl
jak możesz miec objawy skoro piszesz ze dzialo sie to wczoraj.A zreszta pisalas juz kilka dni temu o tym.Ze niby w samochodzie ta cala akcja.Na objawy za wczesnie a dla spokoju zrób test.

Gość mi tuu
ha ha ha trzeba umiec sie pieprzyc zeby nie spieprzyc

Gość kasia2121
no tak to bylo dokladnie 9 grudnia,

Gość kasia2121
ale juz test tak szybko? bo wczesniej mialam podobna sytuacje tylko chodzilo o ocieranie i zrobilam test 10 grudnia to wtedy po tamtym minelo dokladnie dwa tygodnie. i wyszedl negatywny ale nie wiem jak teraz bedzie.

Gość kasia2121
pomocy blagam!