Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskaa11

przyjemność

Polecane posty

Gość ciekawskaa11

Proszę powiedzcie mi dlaczego ludzie mówią, że seks jest przyjemnościa? Wiem, że to miłość dla ukochanej osoby, ale bardziej chodzi mi o przyjemność fizyczną. Co odczywa się podczas stosunku, jakie emocje, dotyk itp ?

Gość boletz 17cm
jak ci zasadze boltza to będziesz kwiczeć :classic_cool:

Skoro tego nie robiłaś, a skoro pytasz to nie, to zaczekaj aż będzie dla Ciebie odpowiednia pora/odpowiedni partner czy coś tam co pasuje akurat do Twojego przypadku i sama się przekonasz że to przyjemność :)

Gość ciekawskaa11
Ja się pytam inteligentnych ludzi, którzy odpowiedzą mi na to nurtujące mnie pytanie... Proszę odpiszcie.

Gość ciekawskaa11
Nie o to mi chodzi. Chcę po prostu wiedzieć co to za przyjemność, niech ktoś opiszę co się wtedy odczuwa np. łaskot, przyjemny ból coś takieg, chcę to zrozumieć.

Gość ciekawskaa11
Dziękuję :) Przeczytam, ale gdyby ktoś chciał się podzielić własnymi doświadczeniami to czekam.

Gość musisz spróbować
eby ocenić. każdemu moze smakować inaczej,tak jak jakieś potrawy. W/g mnie to jest cudowne pocieranie,bliskośc kochanej osoby,pocałunki, przeede wszystkim bliskośc,bliskośc,bliskośc. udowne uczucie taki stosunek.

Gość ciekawskaa11
Rozumiem, dowiem się jak sama spróbuję :) Ale dzięki przybliżyłaś mi ten temat :)

Gość ciekawskaa11
Może ktoś jeszcze się podzieli ? :D

Gość ja dopiero zasmakowałam i
rozsmakowałam się po...kilkunastu conajmniej razach. Za 1 razem byłam nieco rozczarowana, ale potem zaskoczylam i mi zasmakowało:D

Gość ciekawskaa11
A co Ci się podobało z każdym kolejnym razem?

Gość ciekawskaa11
Może, ale chcę się dowiedzieć od ludzi co jest w tym taaaaaaakiego przyjemnego, bo nie rozumie. Wiem już od jednej osoby, że bliskość, ale chcę się dowiedzieć więcej.

Gość ciekawskaa11
To co ktoś się jeszcze podzieli?

Gość dotyk penisa w sobie,
jego ruchy,za kazdym razem docierał i odkrywał coraz to inne miejsca. Całowanie cipki,itd. Do tego potrzeba czasu,zeby odkryć tą przyjemnośc i smak seksu,tak jak potrzeba czasu do poznania człowieka,przyzwyczajenia się do partnera,.. Dla mnie stosunek z kochana osoba to bajka. największa przyjemnośc i bliskośc jaką mozna mieć z drugim człowiekiem.

Gość ciekawskaa11
A np nie miała któraś kiedyś tak, że dostała orgazmu i powiedzmy tak jęczała, że potem miała wrażenie, że koleś miał cię za jakąś kretynkę albo coś....

Gość koleś?
Z kolesiem nie robi sie takich rzeczy,od tego jest zaufany partner,kochający. Ja krzyczę za każdym razem,mąż zakrywa mi usta poduchą,żeby sąsiedzi nie słyszeli;) A poza tym powiedział,że podnieca go to bardzo;) Sprawiają mi taka przyjemnośc jego ruchy,że nie mogę leżec cicho i nieruchomo jak kłoda.