Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

12skizto

nie ma lekko

Polecane posty

racja, dziś tak cały dzień. Ja mam okropne wahanie nastroju dziś. Rano irytacja, w szkole radość i beczeć mi się chciało, potem znowu cudownie, a teraz mam ochote komuś coś zrobić albo pograć w tenisa i się wyżyć. UGHHHH

12skizto nie stać Cię na więcej? Tylko powtarzasz, że głupia, taka i nietaka. Zabłyśnij jakąś mądrością a nie w kółko że ktoś głupi :) Masz lusterko w domu?:D No i alles klar:) Prezes Gejtyp - racja:) Pozdrawiam🌼 Prezes Wertyp- A Ty, pokazałeś zdjęcie do szyji na jakiejś łące, i myślisz że będzie szał ciał? Pokaż swoją twarz,być może kryje się za nią coś innego niż każdy myśli:)

Gość l2skizto
Millitarious. Chyba nie przejmujesz sie slowami tepej gimbusiary, ktora lansuje sie na kafe, a nawet nie potrafi wykonac najprostszych zadan z chemii i uwaza, ze w liceum jest ciezko :D🖐️. A co do jej przydupasa wertypa, chyba nie ma bardziej zalosnej imitacji faceta na kafe niz on 🖐️

Też właśnie zauważyłem, że dziś zapanowała moda na obrzucanie się gównem na wielu tematach. A podobno święta idą...

Millitarious. Zdjęcie w Twojej stopce za cholerę nie chce się wczytać...

Gość Prezes Gejtyp
Lomu kocham cie i myśle o tobie jak sobie wale :classic_cool:

No ja tak samo z euforii w depresję dosłownie popadam, ale teraz to już bym chciała zasnąć i spać do piątku, ale nie mogę :( Ach...

Dokładnie. Mi to się marzy spokojny dzień w ciepłym uścisku. Tak troch romatyzmu :classic_cool: Ale muszę zadowolić się ogromnym misiem którego dostałam od brata. Miły akcent w ten dziwny dzień.

Gość Prezes Gejtyp
Millitarious. Jesteś zarąbista a ta dziffka nie dorasta ci do pięt :classic_cool:

me do not, a co będzie w piątek, że wtedy zechcesz się obudzić? :)

Gość l2skizto
Millitarious. Ona jest tak glupia, ze bardziej juz sie nie da 🖐️. Nie warto wdawac sie w dyskusje z nia 🖐️

Laska, dowaliłaś się do mnie w temacie, który założyła dziewczyna z którą wymieniam maile i w czymś jej pomagałam. Zarzucałaś mi pisanie ze samą sobą i byłaś upierdliwa jak trollowate pomarańcze. Dlatego będę Cię traktować na równi z nimi. Nie wiem, czy to desperacka próba zabłyśniecia na kafe, czy co ale proszę Cię zniknij i się nie kompromituj, bo takiej hipokrytki jak Ty nie widziałam tu od wakacji.

Millitarious wyjazd z kafe. nie dosc ze wredna, to nie urodziwa. to zabojcza kombinacja dla kobiety. ani do rozmowy, ani do wyra :(

Gość l2skizto
A ty wertyp zaprzyjaznij sie z sossssem albo jakimis milosnikami golfów III :o

W piątek będzie dzień pozornego odpoczynku. Ale i tak trza będzie zapierdalać, bo rodzinka się z JuKej mi wbija do chaty i będę musiała jakoś to wszystko ogarnąć ;) Ach, kafe...

Jeśli tak wyglądają galerianki to świat jest piękny. Jesteś jakaś zazdrosna, czy co? Strasznie Ci piana z pyska ścieka.

Nie zazdroszczę me do not. Zjazdy rodzinne, to zawsze ciężka sprawa:/ Millitarious. sądziłem, żę naprawisz link, a nie go usuniesz :P

Rzeczywiście, szpetna jestem tak, że worek na głowe i za ojczyzne. Pięknie mnie opisałaś, a teraz spadaj!

Masz rację Lomu. Z jednej strony się cieszę, że będzie łikend, a z drugiej mi się nie chce po prostu. Najchętniej to bym w sen zimowy zapadła i tyle by mnie było. Ach... Ja bardzo dużo acham, tak zauważyłam :( ...