Gość XYXYXYX Napisano Grudzień 14, 2011 Drogie Panie trafiłem tu, ze względu na żonę, którą bardzo kocham i staram się jej pomóc jak mogę.Jest przed operacją więc staram się poczytać coś na ten temat, żeby ją wspomóc. Ale chcę napisać o anemii może komuś pomogę. Podobnie jak, kilka z osób tutaj piszących żona zmagała się z anemią. Żelazo przyjmowane w tabletkach było często nie tolerowane i nie przynosiło skutków. Po poszukiwaniach spróbowała sok z pokrzywy, który zadziałał jak zaczarowany oczywiście trzeba wspomóc tabletkami żelaza. A teraz skąd wziąć pokrzywę. Na wiosnę można samemu nazbierać w lesie młodą pokrzywę, wysuszyć i zamrozić. Następnie z tej pokrzywy robić herbatę - tego nie próbowałem bo zależało mi na czasie. Kupiłem taki ELIKSIR na stronie www.kuzdrowiu.pl. i od tego czasu wyniki utrzymują się na poziomie 11. Raz spadły jak żona odpuściła i przestała brać pokrzywę. Informacyjnie z anemią walczyła od 20 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach