Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TakaMALAjedna

Co tam lafyryndy?

Polecane posty

Oj MALA, jak Ty mało wiesz. Oczywiście, że jak ktoś chce się zabić, to nie myśli o tym, jak będą czuć się inni. Człowiek nie zabija się dla innych... Ja w każdy razie nie myślałem o innych...

nie zrozumialas mego postu dalej .. nie chodzilo mi o sprzatanie i gotowanie cofnij sie w rozwoju o pare postow wstecz .. wez wdech i wydech moze zakumasz :>:> Lady love do mnie ta sprawa?

lomu a wlasnie ze mysla, tyle ze chec popelnienia samobojstwa jest silniejsza niz cokolwiek innego

widzialam , sredni film .. mi za bardzo nie przypadl do gustu ,taka bajka .. ostatnio ogladalam 4 filmy polecam studentki z 2011 porwani _hiszpanski film (zajebisty ale strasznie mocny ) bez mojej zgody ( mozna plakac plakac plakac ) klopoty z blondynka lekki i przyjemny

taka mala .. a co powiesz ze jestes szczesliwa????? po jednym moim poscie kazalas mi WYPIERDALAC .... widze ze troche Cie poruszylo to co do Ciebie pisalam ... dobrze ! to duzy krok

klamiesz , jesli bylabys szczesliwa , nie jechalabys kazdego od gory do dolu ... jesli miaalbys w glowie po kolei nie szydzilabys z czyjejs pracy , wygladu oj taka mala jedna .. nuda jestes i przewidywalna do bolu .. wspolczuje🖐️

ooo wlasnie, nie wiem jak sie ten film nazywa i od lat nie moge go znalesc, moze mi pomozesz widzialam go z 20 lat temu moze? nie wiem, nie pamietam historia dziewczynki baletnicy, ktora bardzo pragnie by jej ojciec pojawil sie na jej wystepie, ginie w wypadku samochodowym, ojciec nie radzi sobie z jej smiercia - duch dziewczynki nawiedza ich dom, rozmawia ze swoja mlodsza siostra, jej mlodsza siostra probuje skoczyc z dachu budynku, przerazeni rodzice blebleble - mala mowi ze chciala isc do siostry, pozniej rysuje caly czas sowe, i dom gdzie wszystkie dusze ( te dusze ktorym rodzice nie pozwolili odejsc ) sie znajduja ojciec jej, wyrusza w to miejsce, nie pamietam co sie tam dzialo w kazdym badz razie na koniec jak sie pogodzil z jej smiercia i pozwolil jej odejsc do nieba, ona mu sie ukazala i zatanczyla dla niego ten ostatni raz wiesz moze co to za film?

Gość Antoine..
mala..odpisalem Ci na moim topiku

Gość dlacego
dlaczego lafiryndy? nie oceniaj każdego swoją miarą

Gość borys29
ktora dzis pokazuje cycuchy??

wiem ze nie ma ludzi szczesliwych w 99 procentach a Ci ktorzi tak mowia poprostu klamia ... nie zawsze sie sprawdza ale to co robisz na tym cafe i to jak sie zachowujesz zaprzecza twemu szczesciu lady love kojarze .... i nie wiem czy to nie byl film z melem gibsonem a nie pamietasz imion? produkcji?? aktorow? bo cos mi swita ..

nie pamietam :( wiem tylko ze w tym lesie i tym domu bylo wiele dusz tych dzieci i jedna sowa- dziewczynka ktora juz dluuugi czas krazyla miedzy jednym swiatem a drugim

wiem ze nie ma ludzi szczesliwych w 99 procentach a Ci ktorzi tak mowia poprostu klamia .." Skad? Znasz CALY SWIAT? To cie oswiece. SA.

zginela wypadajac przed przednia szybe samochodu, jechala z matka, odpiela pasy, odwrocila sie do tylu, matka zahamowala i ona wypadla, zginela na miejscu.. za nimi jechal jej tata ( nie zdazyl na wystep ) nie mam pojecia kto tam gral, nie pamietam.. wiem tylko tyle ze to chyba jedyny film ktory mi utkwil w pamieci i na ktorym wylam jak bobr

Jestes???? nie widac ....oklamujesz sama siebie 99 procent szczescie jednego ci brakuje do szczescia? wiesz czego ?? rozumu ... Lady love ja mam to na koncu jezyka napoewno to ogladalam , buszuje po necie .. i znajde na bank