Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TakaMALAjedna

Co tam lafyryndy?

Polecane posty

Gość iureiityuhfvbsahfuiwrw
mi mi siowa, po kiego chuja odchodziłas z forum jak zaś się tu przypałętałaś :o

Gość sroxa dla sossssa
mała przestaje cie lubić w związku z tym że zadajesz sie z tą szczylastą SKIZTO!! :( :(

Bo mop chcial zwrocic na siebie uwage, sprawdzic kto bedzie za nia plakal. Zreszta wiadome bylo, ze wroci. Ma tu PRZYJACIOL:)

Gość gienek cholefa
ty nawet nie masz wirtualnych

mala mnie nienawidzi:(.... lady love kurde nie pomoge ci wiem o co ci chodzi ale za huj nie moge sobie przypomniec , wez na jakies forum poszukiwanych filmow wrzuc opis napewno ktos sie odezwie , a ja moze tez w miedzy czasie cos sobie przypomne polecam BEZ MOJEJ ZGODY .. ja dzis jeszcze raz to obejrze bede plakac plakac i plakac:(

zwal jak zwal :):) mozesz mnie nazywac mopem swinko pigi .. Ja na ciebie patrzec nie musze byc stwierdzic ze jestes nic nie wartym czlowiekiem . Krzywdzicielka nie znajaca umiaru zachowujesz sie jak zdeptane gowno ... jak je tkniesz to bardziej smierdzi a kiedy mi tak zazdroscilas , pisalas ze zazdroscisz mi odwagi , madrych postow i bla bla bla a teraz tak mi jedziesz :( ojjj malenka hehehehee

probowalam juz pisac wiele razy ale nikt nie pamieta, kurcze! nic szukam dalej, moze znajde jakims cudem ;) dziekuje Ci za pomoc :)

a kiedy mi tak zazdroscilas , pisalas ze zazdroscisz mi odwagi , madrych postow i bla bla bla a teraz tak mi jedziesz ojjj malenka hehehehee" I ty sie biedna dalas nabrac...:)

nie ma za co , jak przypomne sobe to napisze:) taka mala jedna .. krzyz panski z Toba , stopke zmienilas bo sie wkurwilas ze kazdy ci jechal za pokemonski styl , 24 lata a tepa jak malolata

nie dalam falszywcu od samego poczatku ci pisalam zebys mnie nie przepraszala bo wiedzialam ze pierdolisz by pierdolic . Jestes pusta tepa do tego falszywa .. ale zycie cie jeszcze za to dojedzie , zobaczysz:D

Piggy za robote sie wez a nie tu mieszkasz 24 na dobe siedzisz jak przyjeb .. i myslisz ze jestes fajna , do piet mi nie dorastasz trollu zmiazdzylam Cie wczoraj jak pomarancze az tryskalas z fartem pusty lachonie nara

Gość vfyyjffjjjj
Jesli sie klocicie i żadna nie ustąpi lub nie ma podwazajacych argumentów, zeby wygrać spór to znaczy ze obie jesteście siebie warte i na takim samym poziomie. Każdy robi ze swoim życiem. to co chce i moze pracowac gdzie chce i nikomu tego oceniać czy potępiać.

Gość brawo gratki prawdzio
To jest właśnie to . Prawda napisała głupiej lasce prawde . Zawsze wiedziałem ze z niej spoko babka. Ładna mądra i wie kiedy się wycofać . Takich gównojadów trzeba tępić. Znów z wojny bohatersko wyszła .Ją przynajmniej tu szanują a ta prukwę starą mają w dupię . Nie dość ze brzydka jest to jeszcze głupia jak worek ziemniaków. Typowa wioskowa wieśniara aż tu gównem powiało . Pozdrawiam Cię mi_mi_sio_wa jesteś the best ! 👄

Gość brawo gratki prawdzio
Właśnie na tym polega twój bład . To napisałem Ja a nie ona . Ale przecież nie bedę Ci pokemonie tłumaczył i tak w to nie uwierzysz .Masz ograniczone myślenie i jeśli kto kolwiek napisze coś dobrego na prawde to zaraz w twoim ptasim móżdzku pojawia się myśl ze to ona sama sobie słodzi . Załosna jesteś i mało inteligentna . Nie zmienisz faktu ze ludzie którzy Cię szanują są garstką a ona jest tu szanowana praktycznie przez wszystkich . I tego jej zazdrościsz. I chciałabyś być taka jak ona , ale jesteś za głupia na to Pozdrawiam DOWIDZENIA :classic_cool:

Gość ale jazda na kalesonach
taka mala kurwo ale ci pojechala prawda na tym topie buahuahauhauabuabuabau zal krewetko nawet bronic sie nie umiesz buhehehehehe;];];p;p;p;p

Gość bigle w uszach
a ja myśle ze to prawda pod pomaranczowym pisze,bo nikt małej nie krytykuje i styl pisania identyczny jest

00:52 [zgłoś do usunięcia]bigle w uszach a ja myśle ze to prawda pod pomaranczowym pisze,bo nikt małej nie krytykuje i styl pisania identyczny jest Ja nawet nie mysle tak. Ja jestem tego pewna. Sama sie wkopala wpewnym momencie, ale za tepa jest zeby zczaic w ktorym; ]:classic_cool:

Gość antyfan malej
OSZOLOMIE ILE MASZ NIKOW ?

Gość antyfan malej
WIDAC ZE LUBISZ AFERY ROBIC Z NICZEGO TO U CIEBIE NORMA ZAKLADASZ 15 TEMATOW CODZIENNIE A TWOJ RYJ JEST STRASZNYY http://www.voila.pl/268/pbnub/?1 JAK SRAM TO PATRZE NA TWOJE ZDJECIE RZADSZA KUPA IDZIE