Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TakaMALAjedna

Co tam lafyryndy?

Polecane posty

I kolejna bójka dzisiejszego wieczoru się szykuje :) Mimimisiowa :D

Zagrzalas swoje tluste dupsko na topiku ZDZ? ZAGRZALAS? TO wypierdalaj tam gdzie twoje miejsce i mi tu nie smiec swoimi wypocinami bo yebie rowno🖐️

tylko na tyle Cie stac tleniona tepa blondynko ?? mozesz pocalowac mnie w dupe a ja z checia sie na Ciebie wysram moze wtedy odejmie Ci pare lat:classic_cool: nie zlosc sie piekniutka bo zmarszczek dostaniesz a to niestety na niekorzysc poniewaz juz wygladasz jakk.... chcialoby sie zaspiewac CZTERDZIESCIII LATT MINELOOO JAK JEEEDENN DZIIEEEEEENNN lalalalal lomu🌼 czesc :):):):) 12skizto👄

Wiecie jak to czytam to się śmieję, ale jak sama jestem w takiej sytuacji to czacha mi dymi :D:D Tragedia :D:D:D

Nie dosc, ze ta pierdola nie zna znaczen slow ktorych uzywa to jeszcze kieruje je do mnie. HIPOKRYTKA haha doucz sie dziecko i wtedy przypinaj mi latki🖐️ a teraz poliz podloge w ramach przeprosin i wypad🖐️

mozesz mnie cmoknac w pipuszke pustostanie👄;):):) swoje tluste dupsko posadze tam gdzie bede miala ochote , moje jeszcze sie wszedzie zmiesci z twoim bedzie gorzej

Twoja opinie na temat mojego wygladu mam najglebiej jak sie tylko da w doopie wiec sie tak nie wysilaj bo ci zylka peknie i kto bedzie z mopem tanczyl🖐️

tego tepaka wczoraj prawda zabolala, siedziala i sie martwila co to bedzie co to bedzie ... aaaa gowno bedzie , kazdy wie jaka jest Dziecinko w przeciwienstwie do Ciebie pisze po polsku . A nie stylem typowym dla pustej blond lali jaka jestes . Moglabys sie odemnie uczuc , ale ja pustakow nie ucze .. Jestes tepa bylas tepa i pozostaniesz tepa

mi zylka peknie?? masz racje ale chyba z rozpaczy :(:( a raczej ze szczescia ze jestem naturalna dziewczyna a nie pojebanym pokemonem ktory ma 5 wlosow na krzyz i wyzej sra niz dupe ma przepraszam ze urazilam cie Ja glupia kurwo , moge tanczyc z mopem ty nawet do tego sie nie nadajesz

Wielka pani angielka firme sprzatajaca zalozyla i sama ze scierami i mopami wirowala haha zalosna jestes, jak ja 1 raz wyjechalam do Anglli pracowalam jako barmanka, ciebie jak widac tylko do wymachiwania miotla wzieli w trosce o twoja wage zebys choc troszke zrzucila i zaczela sie miescic w kazdych drzwiach🖐️

Gość obserwator28
lepiej tańczyć z mopem niż siedzieć na dupie i nic nie robić tak jak ty. żadna praca nie hańbi i nie wyśmiewaj się z ludzi. jak tak dalej pójdzie to będziesz mogła pozazdrościć,że inni pracują i zarabiają pieniążki. dorośnij!

Gość obserwator28
nie jestem żadna Ania dla twojej wiadomości. Po prostu nie rozumiem jak można być tak bezczelnym! Żadna praca nie hańbi. Czy sprzątanie, czy zbieranie śmieci...do wszystkiego są potrzebni ludzie. Czasami w takiej firmie sprzątającej o wiele więcej zarobisz niż za barem. Nie ubliżaj osobom, które trudnią się taką pracą,bo to naprawde przykre i nie na miejscu.

nigdy nie szczycilam sie firma sprzatajaca , pizdo :):) nie wstydze sie tego ze sobie radze i tego ze pomagalam dziewczynom w pracy . Nie obroslam w piorka , chociaz nie musialam sprzatac robilam to bo nie uwazam sie za lepsza . Barmanka , chyba kurwa dla angielskich kiboli , bo z twoim zachowaniem i pismem idealnie musialas tam pasowac :):):) ja sama do wszystkiego doszlam a Ty co??? czekasz od 1 do 1 az ci chlop kase wylozy , gotowac nie umiesz , sprzatac tez skoro sie z tego nabijasz? jednym slowem jestes zwyklym pustakiem ... fotka sie zgadza , wlasnie tak wyobrazalam sobie jak wygladasz idealny widok

Gość zzzzzzaaaaaaallllaaammmkkkaaa
CHCE POPELNIC SAMOBOJSTWO, POMOZCIE MI :(

Dla angielskich kiboli? Caravan park niedaleko Carlisle, znajdz sobie. A tak dla twojej wiadomosci - umiem gotowac i sprzatac.

CALE ZYCIE MOJE TO KATORGA, HUJOWE ZDAZENIA NIE SZCZESLIWYCH WYPADKOW KTORE MNIE PRZYGNEBIAJA

Gość iureiityuhfvbsahfuiwrw
wiecie co dziewczyny.. nie chce stawać w niczyjej obronie ale jennifer87 nie jest do konca fair jesli chodzi o wymianki...jaies 2 tyg temu napisała mi na PW że ma sprawe do mnie. Ja jej odpisałam ze jesli chodzi o wymianki to dogaduje sie tylko i wyłacznie w watku. Pozniej pisala mi że chce sie wymienic na 2 topy a w zamian wysle mi kosmetyki. Poprosiła mnie równiez na GG zebym jej kupiła wkładki do biustonosza na all bo ona nie ma tam konta. Zgodziłam sie ale tylko pod warunkiem ze wczesniej wysle mi kase a ja jej potem kupie. Ona napisała ze Ok. Potem jednak meczyła mnie ze wkłądki sa jej bardzo pilnie potrzebne i żebym zamowiła je mimio tego ze kasa jeszcze nie doszła... to ja głupia i naiwna chciałam jej pomoc i zamowiłam te nieszczesne wkłądki Jennifer jak sie pozniej okazało wysłąłą mi kosmetyki i pieniadze listem zwykłym (bez potwierdzenia)0. Paczka niestety nie dotarła a ile wogole była wysłana(listy zwykle zawsze do mnie dochodza- 3 razy niedoswiadczone wizazanki wysłały tak do mnie rzeczy ale mimo wszystko doszły i nie było problemu-opisywałam nawet taki przypadek na czarnej liscie na ciuszkowym). Jak napisałam jennifer ze nic o mnie nie przyszło ona nagle zamilkła. Dopiero jak postraszyłam ja moderatorem to ona raczyła sie odezwać po tygodniowej ciszy i napisała ze nic jej nie zrobie, ze ona nie zamieza mi nic odsyłać, nazwała mnie jeszcze oszustka ze to niby ja zataiłam to że paczka przyszła Poczułam sie okropnie... wiele dziewczyn sie ze mna wymieniało i zawsze byłam uczciwa...Teraz nie mam ani kosmetykow które miała mi wysłać i zostałam z tymi n ieszcesnymi wkłądkami które zamowiłam jennifer Juz po raz kolejny przekonuje sie ze pomoc bezinteresowna innym nie zawsze popłaca Chyba jestem naiwna ze tak wierze w ludzi.. Gdzie sie podziała uczciwosc ????

TAK

Gość iureiityuhfvbsahfuiwrw
taka wiadomosc dostała ptrzed chwila na PW od uzytkowniczki Jennifer a chcialam ci wyslac ieniadze ,chodz to ja ponioslam wieksze straty wysalam ci kosmetyki +bluzke+ pieniadze,nie moja wina ze paczka zaginela a ty mnie jeszcze oczerniacz na czarnej liscie tak chcesz to ze mna zalatwic?????? ja chcialam to zalatwic ale pieniadzy nie zobaczysz na oczy skoro tak postapilas brak mi słow Jennifer dziwisz sie ze opisałam cała sprawe na czarnej liscie??? Czekałam na Twoja reakcje 2 tyg, a Ty nie raczyłas sie odezwać mimo tego iz sie logowałas

Wiesz gdzie ja mam ta knajpe? Ot skarbenku przeciez nabijasz sie ze sprzataczek a sama sprzatasz? Pisalas na topikach ze nie gotujesz i nie sprzatasz .. czekasz az Rafalek da kasiorke . co do tego baru angielskich kiboli .. nie zrozumialas ?oj widze ze nie . Na sile probujesz mi cos udowodnic ale uwierz mi... Piec twoich zdan pokazalo mi kim naprawde jestes . Moglabys bys byc na najwyzszym stanowisku nie zmienia to faktu ze jestes bez jakich kolwiek wartosci .. pusta i zimna w srodku do tego gleboko nieszczesliwa .. Te rozjasniacze chyba na twoj leb zle podzialaly ... Proponuje mniej procentowa wode ... bo w takim tepie stracisz reszte rozumu ... a szkoda by bylo .. Bo kto Cie tutaj zastapi??? nikogo godnego na twoje miejsce nie ma .. bo jestes perfekcjonalistka w glupocie i chamstwie :):) dlatego te miejsce jest przypisane dla Ciebie dozywotnio:):) gratulacje to pewnie twoja pierwsza nagroda

zzzzzzaaaaaaallllaaammmkkkaaa I mam rozumiec, ze masz gdzies, ze sprawisz im ogromny bol popelniajac samobojstwo tak? Gdyby np. Twoja matka sie zabila, to jakbys sie czula? Tak samo jak ona, gdy to zrobisz.