Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pigwaOla////

Wasi faceci tez sa tak chamscy podczas klotni?

Polecane posty

Gość pigwaOla////

Czy tylko ja mam wyjatkowo patologicznego socjopate ??? Byla awantura a on kazal mi sie wyniesc z dzieckiem do soboty. Do tego masa brzydkich slow, obrazliwych i ponizej jakiegokolwiek poziomu. Zastanawiam sie, czy tylko ja mam faceta socjopate degenerata czy tez kazdy w klotni taki jest.

Gość polak potrafi
tak, faceci bywają chamscy podczas kłótni kobiety mają inne nie gorsze sposoby

Gość pigwaOla////
czyli jakie???Czyli jak to jest??Facet mowi : wypieerdalaj z chaty i to nic nie znaczy???

Gość polak potrafi
tak bez powodu nie mówi wiem z autopsji

Gość kasiaaaaaaaaaaaaaaaa
Gdyby mój kazał mi sie wynieść z dzieckiem , to bym się tak wygnioła , że potem na kolanach by prosił żebym wróciła. Nieeee , w tym związku to bardziej ja jestem tą bardziej wredną stroną,ale wytrzymuję.

Gość polak potrafi
* tak to nic nie znaczy, po prostu jest wkur.wiony

Gość pigwaOla////
to nic nie znaczy jest wkurwiony??? A za co??? Bo dowiedzialam sie dzis, ze on nie raczy sobie pieczonych udek, nozek i skrzydelek, bo woli mieso!!I od tego sie zaczelo. To psychol. Zadalam sie z psycholem.

Gość pigwaOla////
Mam mu podac date kiedy spierrdalam, jego slowa. Szok.Degeneracja totalna.

Gość polak potrafi
zaczyna się zawsze od pierdół a potem obie strony się nakręcają facet bluzga i zachowuje się przemocowo a kobieta podkurwia bez jawnej przemocy. taki lajf nie mów nawet że podałaś udka a on od razu: "mówiłem sto razy że nie życzę sobie udek, wypierdalaj z domu i podaj datę"

Gość fererooo
Sana sobie takiego wybralas wiec jaki masz problem? Ludzie sie nie zmieniaja do takiego stopnia zeby takich skurwiałych cech charakteru nie było wczesniej. Były a tobie się podobały. To s kim jestesmy swiadczy o nas samych Szkoda jedynie dziecka, ono sobie rodzicow nie wybierało

Gość pigwaOla////
wypierdzielaj ostatni przedmowco!!!Kazdy inny facet po pracy cieszylby ise, ze ma zarcie pod nos podstawione a tu kuzwa uda nie , bo nie lubi, na bekoczek nie ma ochoty i jatka. What the fuck ??

Gość pigwaOla////
wybralam ???!!!Wybralam faceta, ktory nigdy taki nie byl!!!Ktory docenial kazdy obiad, kazda drobnostke i wklad moj!!!A teraz odwalilo mu!!!

Gość pigwaOla////
Taki polski zwykly smiec, co poczul sie za granica dobrze. Polaczyna.

Gość zniesmaczona1234
up

Gość laura2322222222222222
niestety tak :( tak to potrafi byc kochany , mówić do mnie czule itd , a jak dochodzi do kłotni to masakra jak mnie nazywa itd. ale to moja wina bo sama sobie tak pozwoliłam i teraz mam

Gość Krótko i węzłowato:
Po pierwszym przekleństwie to on by wyleciał z mojego życia. I nie na weekend, a na dobre. Podstawą w związku jest szacunek - nawet w chwilach gdy emocje biorą górę.

Gość bgf bgfb
ale temat, sprzed pól roku :O

Gość Myszka Miki w pantalonach
kazać to on może psu warować :D a ty niestety musisz mu pokazać że jego wolność kończy sie w miejscu gdzie zaczyna sie twój nos :classic_cool:

Gość fdfgfn
mnie denerwuje podczas klotni ze moj facet tak sie wydziera ze ja nie mam szans go przekrzyczec, nie daje mi dojsc do slowa. a jak sie juz uciszy i ja probuje cos dodac od siebie (z tymze ja na spokojnie chce cos powiedziec) to znow sie zaczyna drzec ze ja nie mam szans nic powiedziec.

Gość Paulinka90
Mój facet jest ostry w kłótni do tego momentu aż nie zacznę płakać.Wtedy mnie przeprasza i prosi o wybaczenie :D