Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pampersy dla noworodka

Jakie pampersy dla nowordka?

Polecane posty

Jakie pampersy dla noworodka, jaki rozmiar i marka? Zastanawiam się nad tymi z biedronki

Te z biedronki sa fajne ale Dada a nie te na F... Ja używam ich cały czas, ale jak corcia byla malutka to kupowalam jednaj Pampersy. A rozmiar to najlepiej kupic mala paczke 1 a potem juz 2

Gość Pare tygodni kupuj
markowe pampersy rozmiar jedynki.Potem zmień jak będziesz chciała.Mój od dada dostał pieluszkowego zapalenia skóry...

wlasnie, trzeba dobrac pieluszki do malucha bo kazdy moze miecalergiena cos innego. Moja raz miala odparzenie i to tylkojakraz kupilam pieluszki Huggis bo Dad akurat nie bylo. Tak wiec musisz samawyprobowac

Gość mksnd
moja corka zaczela od 2 i bardzo szybko przeszla na 3, ale urodzila się prawie 5 kg, takze wszystko zalezy od wagi maluszka,

Myślałam na początek kupić Pampers 1 i dwie paczki pampers 2. Potem jakoś przejść na te DADA, no chyba że jakoś dopiero od 3mc przejść? Bo na ile takie pampersy starczą i ile ich idzie mniej więcej na dobę?

Mam na myśli te największe opakowania gdzie jest och ponad 70 czy 90?

Gość mmamuskaa
My od samego poczatku uzywamy Pampers ActiveBaby sa super, polecam zaczac od 2 bo te 1 sa naprawde malutkie.... :)

Gość mksnd
ah no i tylko i wylacznie pampersy baby dry, po innych, od razu po jednej pieluszce miala odparzenia, tych tanszych nawet nie próbuje bo wiem ze pozniej wydam wiecej na krem do leczenia pupy..

Gość mksnd
a wlasnie w Polsce baby dry to chyba active tutaj, a baby dry to premium w PL, takze my uzwamy polskich pampers premium czy jakos tak

Gość a ja powiem ze teraz to nie
stosuje innych jak pampers premium care. owszem drogie ale dobre. przy pierwszym dziecku eksperymentowałam z innymi ale moim zdaniem nie warto,bo co z tego że tańsze jak mniej chłonne i dziecko mi się przesikane budziło? nie wiem na ile paczka starczała, przewijałam przed każdym karmieniem no i jak była kupa. a moje dzieci dowcipne są-zawsze robią w czystą pieluche,

ja "1" miałam dwie paczki po 43 szt chyba , córka urodziła sie z wagą 3300 , a i tak na początku wydawały mi sie wielkie. Po tych dwóch paczkach przeszlam na "2" . Ale tylko oryginalne pampersy ! sa cieniutki . Teraz są jeszcze pampersy premium care , jakieś z bawełną , podobno bardzo delkatne . pampersów na poczatku idzie dużo , chyba z 10 szt dziennie plus noc .

Gość mmamuskaa
moja corcia urodzila sie z waga 3280 i "2" byly ok :)