Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie dziwne to troche

Wiekszosc lasek ktore kreca filmiki na youtube maja kota

Polecane posty

Ogladam ostatnio filmiki o makijazach itp i prawie wieszkosc jest dziewczyn z UK i co druga ma kota czy to nie chore?

Gość armanaaa
tez ogladam i nie zauwazylam;) kogo ogladasz?

Gość Buszka
Ja mieszkam w uk, filmikow nie krece ale kotka posiadam:) to chyba bardziej taka wewnetrzna potrzeba posiadania "rodziny" skoro od swojej jest sie daleko. Przynajmniej w moim wypadku.

nie pamietam nazw ale wiem ze dziewczyn jest sporo

najbardziej rozbrajaja mnie filmy typu moj naturalny delikatny makijaz. Zaraz potem mlista kosmetykow: podklad, korektor, fluid puder brozner cien do powiemk roz eyleiner i turz. No normalnie taka z tego antura jak ze mnie pamela anderson. Kuzwa nakladaja tego tone i twierdza ze to delikatny naturalny makijaz

Gość kosmetocholiczkaaaa
Ja lubie ogladac filmiki nie wszystkie ale dla mnie to chwila relaxu;) I nie uwazam dziewczyn krecacych za idiotki....ale regres sam jest raczej zalosny siedzi calymi dniami na damskim forum wiec czego sie wlasciwie spodziewac.

Ja tez nie twierdze ze wszytskie są głupie, ale nie ktore wydaja mi sie sztuczne w sensie zachowania. Takie slodzenie do kamery a po za kamerą to takie suki ze sie w glowie nie miesci. Czesc moi kochani itp, takie to sztuczne przesłodzone nie cierpie, lubie ogladac naturalnych ludzi, a nie takie sztuczn slodzenie. No i te makijaze masakra ile tego sie naklada. Gdybym nie zaczela ogladac tych filmikow w zyciu bym nie pomyslala ze mozna tyle nalozyc tego wszystkiego.

kosmetocholiczkaaaa tak sie zdenerwowałaś że az musiałaś załozyc o mnie temat? Co do kretynek z ju tuba które walą kilogramy tapet za grubą kasę na własną mordę i nagrywają przy tym filmy ,to raczej nie mam tu juz nic do dodania kretynizm ich broni sie sam :D