Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ile może kosztować

ile może kosztować wymian plomby w 7 ?

Polecane posty

Gość ile może kosztować

jak w temacie ile kosztuje ze znieczuleniem wymiana plomby w dolnej 7 ? Plombe którą mam ma chyba 15 lat i obok niej robi się mały ubytek lekarz zaspiewał 260 zł bez znieczulenia czy to mozliwe czy taniej tez gdzies znajde ? bez znieczulenia nie dam rady !

Gość lqqqqq
mi znajomy zrobił za 70 zł, ale to kolega z pracy i zaplaciłam tylko za materiały. Nopmalnie u niego kosztuje to 180 zł ze znieczuleniem

Gość haha rrew
a gdzie mieszkasz? u mnie 120 max ze znieczuleniem samoznieczulenie 20-25zł kosztuje

Gość ile może kosztować
mieszkam koło katowic,a dentyste w sosnowcu mam ...... a to długo trwa takie coś..... bo boję sie :(

Gość (@)
Ja zapłaciłam bez znieczulenia 80 zł za małą , a 120 za dużą plombę. Często nie potrzeba znieczulenia- jak Cie ząb nie boli to po co płacic i sie truć. Dzisiaj właśnie sie wybieram, ale z bólem- w poniedziałek mi dał lekarstwo, 2 dni było ok, a od wieczora na tabletkach :( Więc już sie umówiłam Ceny sa bardzo różne, zasiegnij języka po znajomych, który lekarz doby i tani. Czasem tani nie znaczy dobry..........

Gość haha rrew
chyba ze dopłacisz za swiatłoutwardzalną ale to chyba 70zł plus znieczulenie max25

Gość ile może kosztować
z nfz są czarne plomby ? dżiżas,ja nie wiem bo nie chodzę na nfz ..... ząb mnie nie boli wcale ale chcę go zrobić zanim zrobi się wieksza dziurka...bo potem to tylko kanałowe i pewnie z 600 zł

Gość haha rrew
ja za 3 kanalowy zapłaciłam 1100 :P

Gość ile może kosztować
no właśnie...... ja już wczoraj wydałam 250 zł za 6 i 7 na górze dziś mam mieć robioną 3 za 120 zł no a ta wymiana plomby musi poczekać bo zbankrutuje skąd te ceny .........