Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomaranczkapomaranczowa

15latka ma chlopaka

Polecane posty

troche go kocham,ale nie tak na maksa

Szczerze wątpię, żeby Ci się chciało szukać miłości później, ale nie krytykuję. W każdym razie, chciałaś opinii, więc uważam że po pierwsze to zdecydowanie za wcześnie, po drugie tabsy w Twoim wieku...(twój wybór), po trzecie licz się z możliwością ciąży. Po czwarte, czasy w których jedenastoletnie dziewczynki bawiły się lalkami barbie jakoś bardziej do mnie przemawiały....a dzieci były dziećmi....nastolatki nastolatkami a nie wyrośniętymi małolatami uważającymi że rozumy pozjadały w sprawach damsko-męskich.

chcialabym napisac, ze nie jestem idiotka typu: ON MNIE TAK KOCHA itd. jestem dosc dorosla w tych sprawach , nie wydaje mi sie ze to jest TA wielka milosc, raczej wylko zauroczenie ,zabawa...milosci poszukam pozniej no to tymbardziej jestes glupia jak but, a jak wpadniesz z ta osoba? (antykoncepcja nie daje 100% pewnosci) po co pchac sie do lozka w tym wieku, skoro nie wiesz nawet co to jest milosc i nie masz pojecia co bedziesz w zyciu robic? nie jestes dorosla, jestem bardzo dziecinna i naiwna przy okazji

nie wpadne jestem dobrze poinformowana biore tabsy i zabezpieczamy sie kondonami

kondomami jeśli już:p ryzyko wpadki zawsze istnieje. A na czym ma polegać Twoje "poinformowanie", co jeszcze takiego wiesz?

ale dlaczego mnie nikt nie rozumie ,ja nie chce milosci chce przyjemnosci. ( ale sie zrymowalao), dlaczego nikt nie akceptuje mojego stylu zycia, co ja mam niby zyc jak kolezanki,choc moja natura jest inna, nie nie bede udawac kogos kim nie jestem

wiesz Aggi ja tez chodze do gina i on mi wszystko tlumaczyl

Dziecko drogie, Ty masz 15 lat i pewnie sama jeszcze nie wiesz czego chcesz. Albo Ci się wydaje, że wiesz:) Wierz mi:) Co takiego Ci tłumaczył ginekolog, oprócz tego że Ci na pewno powiedział, że tabsy dla tak mlodej dziewczyny to najlepsza decyzja?

przyjemnosci? no ja nie moge :D nie za wczesnie? teraz wydaje Ci sie to takie zajebiste, czekaj za kilka lat jak bedziesz sie chciala ustatkowac, moze rodzine zalozyc zreszta nie zycze ci zle, mloda jestes i glupia, kiedys moze przejzysz na oczy

przeciez wy tez uprawiacie seks co w tym zle ?? to normalna rzecz

dlaczego ja niemoge czerpac z seksu przyjemnosci a wy tak??

oczywiscie ze seks to normalna rzecz dla kogos kto ma choc troche oleju w glowie i nie uprawia seksu tylko ze wzgledu na przyjemnosc z kims kogo sie nie kocha ale to tylko moje zdanie

bo co wolno wojewodzie to nie Tobie.......znasz to powiedzenie?:D zresztą pożyjesz, to może sama zobaczysz czy fajniejszy jest seks z miłości w dojrzałym związku czy ukradkiem z egzaminem gimnazjalnym na karku :D

Gość pani z wyższych sfer
15latki się ruchaja kurwa do czego to doszlo

troche go kocham napisalam juz, a jak napisalabym ze go kocham to zaraz na mnie ze 15-latka nie wiem co to milosc. Tego pierwszego chlopaka kochalam bardziej , ale nam nie wyszlo.

pierwszego czyli tego, z którym się całowałaś jako jedenastolatka? Nie wyszło mówisz? Pewnie wybrał zdalnie sterowany samochód.

Gość gfjkjkgkjgkhghgh
hah nie rozumie cie czemu w takim wieku chodzisz do łóżka znam wiele takich przypadków co tak mówiły i teraz są 18 letnimi mamusiami które chciały się zabawić możesz wpaść w każdej chwili nie pomyślałaś co będzie jak ci gumka pójdzie? hah i ty uważasz się za dorosła bo pragniesz czułości i przyjemności weź się opamiętaj powinnaś najpierw myśleć o nauce i o studiach chyba ze bawi cie myśl siedzenia na kasie w tesco do emerytury sama mam 16 lat i tez nie jestem jakaś tam idealna ale myślę poważnie o przyszłości, mówisz ze to twój 2 chłopak zastanów się ile ich może być za 5 lat i ty chcesz każdemu wmówić ze zachowujesz się odpowiedzialnie haha

Gość Pinkoss
A niech starsi chłopcy zaspokajają swoje chucie na takich głupiutkich 15latkach, jak wpadną to dziewczyna ma prze.jebane życie nie oni:)

nie rozumie was dlaczego mam wpadnac jesli uzywam prezerwatyw i tabsow??? a jak peknie kondom to pojede szybko do gina po tab. po stosunku ....ale sie to jeszcze nie zdazylo.... ten pierwszy chlopak to z nim tez spalam , i tez mi sie to podobalo , ale nie wyszlo nam z innych powodow

Gość gfjkjkgkjgkhghgh
kilka razy ci tak nie wyjdzie i wieku 20 lat będziesz wyruchana przez 20 typków :D

z nauka nie mam problemow, jedna z najlepszych uczennic

Miałam wtedy 13lat, przyznaję, że chyba trochę za wcześnie ale teraz jestem doroślejsza, bardzo dojrzała i nie widzę w tym nic złego jak dorośli ludzie uprawiają seks

a nawet jak bede miala i 25 typkow, no to co???? to moje zycie

to z 13lat ja nie napisalam ,ktos sie za mnie podaje

Gość Kobalaminka
Eh, aż się łezka w oku kręci..rośnie nam nowe pokolenie szmatek:)

jak z tym pierwszym spalam to juz mialam te 15 lat

Gość gfjkjkgkjgkhghgh
Ty naprawdę nie widzisz w tym nic złego?? to że się szmacisz w tym wieku i nie szanujesz się w ogóle i ty niby dorosła jesteś jak będziesz chciała stabilnego życia to żaden facet nie będzie chciał takiej przechodzonej laski

dlaczego ma mnie nie chciec, nie mam kompleksow jestem ladna i mila.Ja sie nie szmace ,uprawiam seks jak juz ,jacys dziwni jestescie ludzie

"to mój drugi facet" :D :D ahahahahahahahahahahaha jaki facet dzieciaku, toż to jeszcze ma mleko pod wąsem :classic_cool: