Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajna dziewczyna23

Ojciec mojego faceta to cham!

Polecane posty

Gość fajna dziewczyna23

Jestem ze swoim facetem 2 lata.To mój pierwszy poważny związek, mam 23 lata, mój facet 26. Często jestem zapraszana przez jego rodziców na kolację, obiady, imieniny itd. do ich domu.Widzę, że traktują mnie przez palce, tzn.są mili, rozmawiamy, jest fajna atmosfera, ale ojciec mojego faceta ma bardzo dziwne poczucie humoru.Doprowadza mnie to do szału. Często słyszałam z jego ust podczas uroczystych posiłków, że jego synuś to chyba się nigdy nie ożeni a jak się ożeni to pewnie ok.40-stki i wtedy znajdzie sobie młodszą.I to wszystko w obecności np.20 osób. Często zdarza mu się też opowiedzieć soczysty zberezny dowcip aż jeść się odechciewa. Do tego ojciec w mojej obecności pyta się mojego chłopaka co sądzi o takiej owakiej dziewczynie.Potrafi to skomentować:"Synu, zobacz jakie ma cycki". Chyba zrezygnuje z wizyt w ich domu. Może Wy poradzicie? P.S.nie raz mi się nasuwała na język cięta riposta dla tatuśka, ale tak mnie wychowano, ze nie chcę obrażać starszych osób.

Gość łasica skorumpowana
Jak ja nie lubię takich bigotek: "ę, ą, bułkę przez bibułkę a chuja ręką". :O

Gość fajna dziewczyna23
Bigotek???Kobieto, ten facet jawnie się ze mnie wyśmiewa.Jakby Ci ktoś opowiedział dowcip o zakrwiawionym tamponie jak jesz zupę pomidorową to ciekawe jaką byś miała minę:/. Mnie akurat to wkurwia!

Gość dziewczyno niby fajna
jesteś raczej przewrażliwiona i pewnie wyolbrzymiasz sytuacje jakby cie nie trawili toby nie zapraszali bo po co by im było męczenie się w twoim towarzystwie

Gość z tego co piszesz to taki
trochę zbereźnik a nie cham :p chyba przesadzasz, chociaż sama nie przepadam za takimi jowialnymi ludźmi. wyluzujj

Gość fajna dziewczyna23
Matka jest w porządku, ale widzę, ze nawet pozostali goście są zawstydzeni jego dowcipami i komentarzami.

Gość fajna dziewczyna23
Tekst: "Chcesz trochę ryżu po kantońsku?", ojciec"Lepiej nie bierz, bo będziesz miała sraczkę"-UROCZE!

Gość z tego co piszesz to taki
a czemu uważasz że mówiąc dowcip o tamponie wyśmiewa się z Ciebie :D :D ? co Ty jedyna na świecie tamponów używasz? ok, rozumiem że trochę Cię wkurzają takie teksty, sama nie przepadam, ale wrzuć na luz

Gość aniaaniaaniaania
mój teść też taki był,miał tak głupie poczucie humoru,że nie mogłam tego suchsć,potrafił sie wszystkiego doczepić i kogoś obrazić ale niby wszysko w żartach i cała rodzinka się śmiała,a ja nie mogłam tego suchać,nie raz było mi przykro nawet bardzo.....ale naszczęście mu to przeszło i mam nadzieję,że nie wróci:) wiem,że łatwo mi mówić ale najlepiej jak byś się nie przejmowała,chociaż wiem,że to nie łatwe.

Gość fajna dziewczyna23
Może i jestem, ale u mnie w domu takich tekstów nie było.Nie jestem przyzwyczajona.

Gość fajna dziewczyna23
Tekst z tamponem miał być z tych obrzydliwych, nie obrażających mnie.

Tekst: "Chcesz trochę ryżu po kantońsku?", ojciec"Lepiej nie bierz, bo będziesz miała sraczkę"-UROCZE! :D:D:D łe tam bez przasady, przeżyć można ;) ale tampon z pomidorówka w tle - to przegięcie - blee

Gość fajna dziewczyna23
Takich przegięć mogę wymieniać i wymieniać. "Synu, lepiej zostań pedałem.Faceci nie mają okresu, nie rodzą dzieci, po których cipa się rozłazi".

Gość fkvodfdojod
pan jowialny to mój antytyp. wujka takiego mam, co jak wysiedliśmy pod domem weselnym z auta z moim świeżo upieczonym męzem, podleciał do nas i wrzasnął: co wy tacy spóźnieni? i teatralnym szeptem dodał do mojego pana młodego: wypróbowywałeś poslubiony towar, czy co? W sumie nas zatkalo, potem w pierwszym odruchu pewnie dostałby w ryło, ale mąż nie chciał psuć wesela, ale do dzisiaj ma niedosyt. Widujemy tego wuja raz w roku na imieninach mojego ojca i jakoś przęmęczymy sie słuchać jego gromkich monologów przez cały wieczór, w typie: weź se Jadźka ten kawałek mięsa, taki długi jest, pewnie lubisz długie, ho ho ho!!! eh, uroczy człek....

Gość Pinkoss
No cóż, nie każdy lubi siedzieć z prostakami i wysłuchiwać ich obleśnych żartów lub seksistowskich docinków..

może i przewrażliwienie ale szarpnie na pewno mój teść mnie zapytał w szpitalu jakieś dwa dni o porodzie czy to na pewno dziecko mojego męża myślałam że mu przypierdolę

no nie - wspołczuje! obrzydlistwo i chamstwo. nie wiadomo jak sie zachowac w takich sytuacjach :/

Gość fajna dziewczyna23
Ja nie rozumiem jak można się tak zachowywać przy stole.Już nie wspomnę co było na grillu z kaszanką...szkoda gadać.

Gość Pinkoss
Myszka mogłaś powiedzieć, że nie jesteś pewna bo z tyloma facetami pieprzyłaś się za plecami męża, że nie jesteś w stanie powiedzieć czyje to:-O Może teściu zauważyłby swój "nietakt"

Gość fajna dziewczyna23
Właśnie o to chodzi, ze to czlowiek wykształcony, znający 4 języki, na dobrym stanowisku a sadzi takimi tekstami jak z rękawa:/.

Gość Pinkoss
Podziwiam dziewczyny, że mu nie wygarnęłyście co o tym myślicie

Gość Warszawa Śródmieście
Widać jaki tu plebs siedzi po komentarzach pozytywnych w stosunku do tego Pana Buraka. Do wideł panowie i panie!Do wideł!

Gość fajna dziewczyna23
Hamowałam się ile sił, żeby nic nie powiedzieć, bo jednak pomimo jego zachowania, jest u siebie w domu i jest starszą osobą. Czuję jednak, że kiedyś nie wytrzymam...

Gość no to współczuję dziewczyno
bo nie znoszę takich ludzi. nie wiem, co tu poradzić, moim zdaniem to Twój chłopak powinien zareagować

Gość nie lubie prostakóf
I ten cham zna 4 języki? Pewnie po to żeby te sprośności opowiadać po całym globie

Gość nie lubie prostakóf
Synalek pewnie nie lepszy, na razie się hamuje - niedaleko pada jabłko od jabłoni

Gość Kobalaminka
No dokładnie, twój facet powinien zareagować.